Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Basket League: Τα επιτεύγματα του Κολοσσού στο Περιστέρι

Basket League: Τα επιτεύγματα του Κολοσσού στο Περιστέρι

Κολοσσός basket

Ο Κένι Ουίλιαμς έκανε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο στη διάρκεια του οποίου σημείωσε και τους 15 πόντους του. Τελείωσε το παιχνίδι με 4/7 τρίποντα και με αυτά έγινε ο πρώτος της φετινής Stoiximan Basket League που έφτασε τα 60 εύστοχα.

Ο Αμερικανός που είναι ο παίκτης με τα περισσότερα τρίποντα μιας σεζόν στην ιστορία του Κολοσσού, έγινε ο πρώτος που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό στην κανονική περίοδο έπειτα από τρία χρόνια. Στην περίοδο 2018-19 ο Στιβ Μπαρτ με το Ρέθυμνο Cretan Kings και ο Στίβεν Γκρέι με το Περιστέρι Vitabiotics είχαν 69 και 61 τρίποντα αντίστοιχα, σε 26 ματς της κανονικής περιόδου.

Με τη μοναδική τάπα του στο παιχνίδι, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης «έπιασε» στην 35η θέση της σχετικής λίστας της Stoiximan Basket League και στα 112 κοψίματα τους Ευθύμη Ρεντζιά και Μουχάμεντ Φαγιέ.

Ο Στέφαν Ποτ είχε για δεύτερη φορά μηδενική επίδοση εύστοχων σουτ δύο πόντων, με πέντε τουλάχιστον προσπάθειες. Είχε 0/5 κόντρα στο Περιστέρι Vitabiotics μετά τα 0/6 του ματς της 3ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…