Κεντρική Basket League Basket League: Ο Στεφάν Μούντι αναδείχθηκε MVP της τελευταίας αγωνιστικής

Basket League: Ο Στεφάν Μούντι αναδείχθηκε MVP της τελευταίας αγωνιστικής

Μούντι

Ο Στέφαν Μούντι αναδείχθηκε MVP of the Week για την κανονική περίοδο της Basket League. Η εξαιρετική εμφάνιση του στην εντός έδρας νίκη της Λάρισας επί του Ιωνικού που έδωσε στην ομάδα του «κάμπου» την έκτη θέση της βαθμολογίας, ήταν αυτή που του έδωσε τον τίτλο για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος επέστρεψε στην Basket League στις 6 του περασμένου Δεκεμβρίου για λογαριασμό της Λάρισας μετά την «θητεία» του στο Ρέθυμνο την σεζόν 2017-18, συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο ranking (35 πόντοι με 5/6 βολές, 3/4 δίποντα, 8/14 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, ένα κόψιμο εναντίον, ένα κόψιμο υπέρ, 6 κερδισμένα φάουλ, ένα κλέψιμο, 6 λάθη σε 34’ και 56’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη στις αναμετρήσεις του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος που έγιναν από τις 11 έως τις 14 Μαΐου.

Ο Μούντι είχε αναδειχθεί ξανά MVP of the Week στις 25 του προηγούμενου Ιανουαρίου στο ματς του πρώτου γύρου της Λάρισας κόντρα στον Ιωνικό συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς στο ranking!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…