Κεντρική Λάρισα Basket League: Η κανονική περίοδος έκλεισε με MVP of the Week τον Στέφαν Μούντι

Basket League: Η κανονική περίοδος έκλεισε με MVP of the Week τον Στέφαν Μούντι

Μούντι

Ο Στέφαν Μούντι αναδείχθηκε τελευταίος Stoiximan MVP of the Week για την κανονική περίοδο της Stoiximan Basket League με την εξαιρετική εμφάνιση του στην εντός έδρας νίκη της Λάρισας επί του Ιωνικού που έδωσε στην ομάδα του «κάμπου» την έκτη θέση της βαθμολογίας.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος επέστρεψε στην Stoiximan Basket League στις 6 του περασμένου Δεκεμβρίου για λογαριασμό της Λάρισας μετά την «θητεία» του στο Ρέθυμνο την σεζόν 2017-18, συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο ranking (35 πόντοι με 5/6 βολές, 3/4 δίποντα, 8/14 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, ένα κόψιμο εναντίον, ένα κόψιμο υπέρ, 6 κερδισμένα φάουλ, ένα κλέψιμο, 6 λάθη σε 34’ και 56’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη στις αναμετρήσεις του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος που έγιναν από τις 11 έως τις 14 Μαΐου.

moody basket league
Στέφαν Μούντι το τελευταίος MVP της σεζόν 2021-2022

Ο Μούντι είχε αναδειχθεί ξανά Stoiximan MVP of the Week στις 25 του προηγούμενου Ιανουαρίου στο ματς του πρώτου γύρου της Λάρισας κόντρα στον Ιωνικό συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς στο ranking!

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…