Κεντρική Basket League Basket League: Η αναμέτρηση Προμηθέας – Παναθηναϊκός μαγνητίζει τα βλέμματα

Basket League: Η αναμέτρηση Προμηθέας – Παναθηναϊκός μαγνητίζει τα βλέμματα

basket league

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει στο αποψινό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Στη συνάντηση ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Παναθηναϊκός στρέφονται απόψε τα βλέμματα των φιλάθλων του ελληνικού μπάσκετ. Οι «Πατρινοί« θέλουν την νίκη για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της τέταρτης θέσης. Ο Προμηθέας θα παραταχθεί στην αποψινή αναμέτρηση με σημαντικές απουσίες αλλά και ένα μεγάλο ερωτηματικό. Οι Γκίκας και Ρέι είναι σίγουρα εκτός. Παράλληλα, ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι αμφίβολος ενώ λογικά στη διάθεση του Μάκη Γιατρά θα είναι ο Σίμπσον.

Από την άλλη πλεύρα, στις τάξεις του Παναθηναϊκού ήδη έχουν στο μυαλό τους τα επερχόμενα playoff για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» θα είναι δεδομένα στη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια της Basket League. Στη διάθεση του Γιώργου Βόβορα δεν θα είναι οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Στέφαν Γιόβιτς, ενώ επιστρέφουν οι Γιώργος Παπαγιάννης και Βασίλης Καββαδάς. Την ίδια, ώρα αφίχθη πριν λίγη ώρα στην Αθήνα ο Πέιτον Σίβα.

Στις δύο ακόμα αναμετρήσεις της ημέρας η Λάρισα υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας και το Περιστέρι τον Κολοσσό. Ο Απόλλων Πάτρας δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή του και θέλει με νίκη σήμερα να το πετύχει. Παράλληλα, το Περιστέρι «καίγεται» για τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό.

Οι «Περιστεριώτες» θέλουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα για να ελπίζουν για τα playoff. Την ίδια ώρα, ο Κολοσσός, ο οποίος δεν θα έχει στις τάξεις του ως το τέλος της σεζόν τον Βασίλη Ξανθόπουλο με νίκη απόψε σχεδόν εξασφαλίζει την τρίτη θέση.

Το σημερινό πρόγραμμα της Basket League:

17:00 Λάρισα – Απόλλων Πάτρας

17:00 Περιστέρι – Κολοσσός

20:00 Προμηθέας – Παναθηναϊκός

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/4)

Τα φώτα σε ΟΑΚΑ και Βιτόρια Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (1…