Κεντρική Γυναίκες Αβένιδα: Νταμπλούχος Ισπανίας με μεγάλη εμφάνιση η Φασούλα [pic]

Αβένιδα: Νταμπλούχος Ισπανίας με μεγάλη εμφάνιση η Φασούλα [pic]

Αβένιδα

Η Μαριέλλα Φασούλα μετά το Κύπελλο κατέκτησε και το Πρωτάθλημα Ισπανίας με την Αβένιδα. Οι «μπλε» επικράτησαν με 67-62 επί της Βαλένθια στον δεύτερο τελικό. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ελληνίδας σέντερ «σκούπισε» τις «πορτοκαλί» και σήκωσε το πρωτάθλημα, φτάνοντας στο νταμπλ.

Αυτό ήταν το 7ο πρωτάθλημα για τις νταμπλούχες, ενώ όσον αφορά το Κύπελλο έχουν πλέον 10 τρόπαια στη συλλογή τους. Ακόμα έχουν 6 Σουπερκόπα Ισπανίας, αλλά και 14 περιφεριακά πρωταθλήματα Καστίλης!

Από τις θριαμβεύτριες MVP αναδείχθηκε η Κάιλα Κούπερ με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Από τις διακριθείσες ήταν και η Μαριέλλα Φασούλα η οποία πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση. Η «ψηλή» της Εθνικής Ελλάδας έμεινε στο παρκέ για 23 αγωνιστικά λεπτά. Σε αυτά σημείωσε 8 πόντους έχοντας 4/7 δίποντα. Ακόμα «κατέβασε» 10 ριμπάουντ, φτάνοντας πολύ κοντά στο νταμπλ, ενώ μοίρασε και 2 ασίστ.

fasoula avenida 2 e1652424021801

Απόλυτα επιτυχημένη η σεζόν τόσο για την Αβένιδα όσο και για τη Φασούλα, που κατέκτησαν το νταμπλ και τερμάτισαν στην 3η θέση στο Final 4 της Euroleague γυναικών!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: «Η πλευρά του Παναθηναϊκού προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα»

Πήρε θέση ο Ολυμπιακός μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός δεν άφησε ασχολί…