Κεντρική Basket League Αρσενόπουλος: «Τον καλύτερό μας εαυτό»

Αρσενόπουλος: «Τον καλύτερό μας εαυτό»

Αρσενόπουλος

Ο πολύπαθος Ιωνικός υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League και δεν προτίθεται να του δώσει λόγους να συνεχίσει να πανηγυρίζει. Ο Νίκος Αρσενόπουλος γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα, υποσχέθηκε η ομάδα του να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Αναλυτικά:

«Την Κυριακή θα δώσουμε τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα μπροστά στο κοινό μας και είμαι πολύ χαρούμενος που ερχόμαστε από μεγάλη νίκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός έρχεται από μια σειρά δύσκολων αγώνων στην Ευρωλίγκα και θα ήθελα να τους συγχαρώ για τη σπουδαία πρόκριση στο Final Four στο Βελιγράδι, αλλά και να τους ευχηθώ τα καλύτερα.

Γνωρίζουμε το μέγεθος του αντιπάλου μας και σεβόμαστε τον Ολυμπιακό. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παρκέ. Είναι μια καλή ευκαιρία για όλους να δείξουμε το ταλέντο μας και τις δυνατότητες μας, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε τον στόχο μας, ειδικά μετά τη νίκη που κάναμε στην έδρα του ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι οι φίλοι της ομάδας μας.

Κατά την επιστροφή μας από τη Θεσσαλονίκη αντιπροσωπεία μας περίμενε τα ξημερώματα για να μας υποδεχθεί. Ήταν κάτι πολύ όμορφο και θέλω να τους ευχαριστήσω που μας υποδέχθηκαν με αυτόν τον τρόπο.

Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τη Stoiximan Basket League και θα προσπαθήσουμε να τους προσφέρουμε ωραίο θέαμα.

Σας περιμένω όλους στον «Πλάτωνα». Σας χαιρετώ»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…