Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Ανακοίνωση για τη Γενική Συνέλευση της ΕΟΚ

Ανακοίνωση για τη Γενική Συνέλευση της ΕΟΚ

ΕΟΚ μπάσκετ

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΟΚ για τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης των σωματείων – μελών της. Σε αυτήν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα σωματεία με δικαίωμα ψήφου που είναι ταμειακώς εντάξει

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Εν όψει της Γενικής Συνέλευσης της ΕΟΚ που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18/5, παρακαλούνται όσα σωματεία είναι εγγεγραμμένα στον κατάλογο της ΓΓΑ και έχουν δικαίωμα ψήφου και δεν έχουν λάβει σύνδεσμο zoom μέσω του οποίου θα μπορούν να συμμετάσχουν στις διαδικασίες και ηλεκτρονικό μήνυμα από το «ΖΕΥΣ», να επικοινωνήσουν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected] ( τηλ. επικοινωνίας 2106818946) μέχρι την Τρίτη 17/5 στις 12 το μεσημέρι. Είναι απαραίτητο να συμβεί αυτό, προκειμένου να διεξαχθεί απρόσκοπτα και με την συμμετοχή όλων των σωματείων που έχουν δικαίωμα ψήφου η Γενική Συνέλευση.

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι μέχρι την Δευτέρα 16/5 στις 11 π.μ., είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης για όλες τις προτεινόμενες τροποποιήσεις καταστατικού και κανονισμών της ομοσπονδίας. Κάθε ενδιαφερόμενο σωματείο μπορεί μέχρι τότε να συμμετάσχει στον δημόσιο διάλογο καταθέτοντας τις προτάσεις του.

Τέλος, επισημαίνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα σωματεία με δικαίωμα ψήφου που είναι ταμειακώς εντάξει και παρακαλούνται όσοι έχουν εκκρεμότητες να τις διευθετήσουν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Κύπελλο Γυναικών: Αύριο Πέμπτη η συνέντευξη Τύπου

Αύριο Πέμπτη (23/3) στις 14:00 η συνέντευξη Τύπου. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, …