Κεντρική Basket League ΑΕΚ: «Ευχαριστούμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τα υψηλότερα»

ΑΕΚ: «Ευχαριστούμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τα υψηλότερα»

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τα play off και τους αγώνες κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας. Η ΚΑΕ θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της που στάθηκε στο πλευρό της ομάδας όλη τη σεζόν και τους καλεί να είναι δίπλα της και στη συνέχεια.

Αναλυτικά:

Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει τη Δευτέρα 23 Μαίου και ώρα 20:00, τον Προμηθέα Πάτρας στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των PlayOffs στο ΣΠΙΤΙ μας, που σύντομα θα μετεξελιχθεί σε «Παλάτι» μας, στα Άνω Λιόσια.

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

οι αθλητές της «Βασίλισσας», τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τα στελέχη της ΑΕΚ BC αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσοι εκ των φλογισμένων συνενωσιτών στήριξαν την προσπάθειά τους στην κανονική περίοδο της Basket League, μέσα από συνθήκες πρωτοφανείς στα παγκόσμια αθλητικά χρονικά, με ατυχίες και αντιξοότητες, που τους-μας σημάδεψαν για μια ζωή. Ταυτόχρονα, χαλύβδωσαν τον Οργανισμό και όλους όσοι τον συναποτελούν για τα μελλοντικά δύσκολα, εντός και εκτός γηπέδων.

Αθλητές, μέλη του τεχνικού επιτελείου και στελέχη αισθάνονται την ανάγκη, ωστόσο, να ζητήσουν από τον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ ακόμη μαζικότερη συμμετοχή στις επόμενες αναμετρήσεις. Έχουμε όλοι την πεποίθηση, ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε τα πάντα. Αγλάισμα της διαδρομής μας ως Οργανισμού η στήριξη των οπαδών μας στα μεγάλα, στα σπουδαία, από το 2014 έως και σήμερα. Αυτονόητη η στήριξή τους και στην κρίσιμη φάση της μετεξέλιξης για όσο υψηλότερα.

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος δοκίμασε τις αντοχές όλων μας. Η επόμενη ημέρα προμηνύεται λαγαρή και αστραποβόλος. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί όμως τώρα στην αυτονόητη τεκμηρίωση της αγάπης προς τη «Βασίλισσα» για το καλύτερο δυνατό τέλος στο Πρωτάθλημα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θ’ αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά με τη φωνή και την καρδιά μας, και τις όποιες προκλήσεις των αλλοτρίων, που αναζητούν τρόπους και μεθοδεύσεις για να αποτρέψουν τη νομοτελειακή επιστροφή μας στις κορυφές.

ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙ, ΟΛΟΙ ΛΙΟΣΙΑ!

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση ξεκίνησε.

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10,15, 20, 25, 50, 100 ευρώ.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 18:00 έως τις 20:20.

– Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekbc.gr, όλο το 24ωρο.

– Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 2111981535, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster Hellas, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 10:00-21:00 (εκτός αργιών), για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται κατά την έναρξη κάθε αγώνα.

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει τους φίλους της Ομάδας μας και για τα εξής:

– Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

– Υποχρεωτική για την αγορά εισιτηρίου είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά / κατοχή της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…