Κεντρική Γυναίκες Α1 Γυναικών: Για το 3-3 ο Παναθηναϊκός, για τη στέψη ο Ολυμπιακός

Α1 Γυναικών: Για το 3-3 ο Παναθηναϊκός, για τη στέψη ο Ολυμπιακός

61CA9475 53C7 413B B9D5 E0AAE32531EB jpeg

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (15:00) τον Ολυμπιακό στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο πλαίσιο του τέταρτου τελικού, σε ένα παιχνίδι εξαιρετικά σημαντικό και για τις δύο ομάδες.

Παράταση στην αγωνία ή ώρα στέψης; Σε λίγες ώρες θα υπάρχει η απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Ο Ολυμπιακός προηγείται με 3-2 στη σειρά των τελικών, κουβαλώντας και τις νίκες από την κανονική περίοδο. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον κανένα περιθώριο ήττας με το σύνολο της Ελένης Καπογιάννη να θέλει τη νίκη για να φέρει στα ίσια τη σειρά (3-3).

Ο Ολυμπιακός μπήκε στη διαδικασία των τελικών μπροστά με 2-0 στις νίκες. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι «ερυθρόλευκες» δεν θα συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση, ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα. Πρώτα οι «πράσινες» έκαναν μπρέικ στο ΣΕΦ για να ακολουθήσει η εντός έδρας νίκη για την ισοφάριση (2-2) της σειράς.

Την περασμένη Τετάρτη ο Ολυμπιακός με το εμφατικό 87-54 απάντησε στις δύο συνεχόμενες νίκες του Παναθηναϊκού. Πλέον οι «ερυθρόλευκες» απέχουν μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θέλουν από απόψε να πετύχουν τον φετινό τους στόχος, το νταμπλ. Σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού, ο τελευταίος τελικός θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…