Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Ανανέωσε και ο Καραφαντής

Εθνικός: Ανανέωσε και ο Καραφαντής

Εθνικός

Ο Εθνικός Πειραιά ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέλιο Καραφαντή, ο οποίος αποτελεί ένα απο τα παιδιά που προέρχονται απο τα σπλάχνα της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στέλιο Καραφαντή. Ο Στέλιος είναι ένας παίκτης, που έχει βγει από τα σπλάχνα της ομάδας, και αποτελεί τον παλιότερο παίκτη της ομάδας.

Ο Στέλιος αποτελεσε ένα σημαντικό όπλο για τον Εθνικό στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς ήταν ο παίκτης των ειδικών αποστολών. Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της ομάδας και εξολοθρευε τα επιθετικά ατού των αντιπαλων μας.

Ο Στέλιος δήλωσε για την ανανέωση του: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της ομάδας που υποστηρίζω από μικρό παιδί. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της επιτροπής, αλλά και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.

Φέτος, ήταν μια ιδιαίτερη σεζόν για εμάς, αλλά στο τέλος επιτύχαμε γο στόχο μας. Την επομενη σεζόν, όπως και πέρσι, θέλουμε να είμαστε μια οικογένεια όλοι μαζί. Προσωπικά θα δώσω το 100% ξανά και σε κάθε ματς θα παλεύω μαζί με τους συμπαίκτες μου για τη νίκη.

Ο κόσμος του Εθνικού αποτελεί τον εκτο παίκτη της ομάδας και θα παίζουμε σε κάθε ματς και γι αυτούς. Ξέρουμε ότι θα είναι στο πλευρό μας και με τη φωνή τους θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε και τη νέα χρονιά τους στόχους μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…