Κεντρική Basket League Κωνσταντουδάκης: «Η ζωή μου όλη… ΑΕΚ»

Κωνσταντουδάκης: «Η ζωή μου όλη… ΑΕΚ»

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε σήμερα την τελετή ονοματοδοσίας της αίθουσας Τύπου, η οποία πλέον θα ονομάζεται «Φαίδων Κωνσταντουδάκης».

«Αισθάνομαι πολύ μεγάλο τρακ. Για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια που βρίσκομαι στο χώρο με έχετε θαμπώσει, με έχετε συγκινήσει. Είχα ετοιμάσει ένα λογύδριο, το θεωρώ άχρηστο. Η καρδιά μου «μιλάει» και είναι στραμμένη προς εσάς. Να μπορούσα να είχα χρόνο ν’ αναφερθώ σε έναν προς έναν που είστε εδώ, ξεκινώντας από τον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο, για τον οποίο αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη, που παρά τη βιασύνη του, επέλεξε εμένα για την τιμητική αυτή διάκριση» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι, δεν ξέρω από τι επηρεάστηκε ο κύριος Αγγελόπουλος και η διοίκησή του να επιλέξουν εμένα. Ο Στέλιος Καζαντζίδης σύμφωνα με ένα πρωτοχρονιάτικο άλμπουμ, που παρέλαβα είχε ως κορυφαίο τραγούδι του το «Η ζωή μου όλη». Εμπνεύστηκα από αυτό και λέω ότι όλη μου η ζωή ήταν γράψιμο και ΑΕΚ. Όλων των αθλητών, των παραγόντων. Τα μάτια μου πέφτουν πάνω σε παρουσίες. Θα ήθελα να ξεκινήσω με δύο απόντες, όμως την (αείμνηστη) κόρη μου την Έλλη, που ως δημοσιογράφος θα ήταν εδώ και με τον Στέλιο Σεραφείδη.

Με τον Στέλιο Σεραφείδη ήρθαμε για πρώτη φορά εδώ το 2021 στο παιχνίδι με την Λάρισα. Την δεύτερη φορά που ήρθα ήταν στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή. Και πάλι ήθελα να τιμήσω τη φιλία μου με τον Στέλιο Σεραφείδη. Με την ΑΕΚ θα συνεχίσω να γράφω, με την ΑΕΚ θα συνεχίσω να υπάρχω. Θα ήθελα μια μεγάλη χάρη. Να ζήσω και να δω το γήπεδο αυτό να υπάρχει και η ταμπέλα στη βιτρίνα του Σταδίου και να έχει όνομα ΑΕΚτζή παράγοντα, ή ΑΕΚτζή μπασκετμπολίστα. Αυτό επιθυμώ πριν να «φύγω». Είμαστε σε μια εποχή που παίζει ρόλο ο επαγγελματισμός, πάντα όμως προέχει να ονομαστεί το γήπεδο όπως θέλει ο κύριος Αγγελόπουλος.

Να θυμηθούμε επίσης, ότι σαν σήμερα Πέμπτη έγινε ένα «έγκλημα» κατά της ΑΕΚ. Το έκανε ο Γρανίτσας και το διορθώνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θεόσταλτος. Κάνει το θαύμα των θαυμάτων, την Αγιά Σοφιά».

Από πλευράς ΚΑΕ έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση και συνέντευξη Τύπου, οι Μάκης Αγγελόπουλος, Σταύρος Δουβής, Εδουάρδος Καρρέρ, Κούρο Σεγκούρα, Γιώργος Χήνας, Δημήτρης Μαυροειδής. Ήταν παρούσα όλη η ΑΕΚ, ωστόσο, ήτοι οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Ευάγγελος Ασλανίδης, Σταμάτης Παπασταμάτης, Νίκος Στράτος, οι παλαίμαχοι Νίκος Μπαμπανικολός, Μιχάλης Συμιγδαλάς, Γιώργος Καραφέσκος, Γιώργος Κεφαλίδης, Ανδρέας Δημάτος, Πάνος Λούπος, Νίκος Πανταζής. Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Ευάγγελος Λιόλιος, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΣΑΚΕ και Πρόεδρος του Περιστερίου, Γιώργος Πανταζόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΟΚ, Ντίνος Σβερκούνος, ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Σωτήρης Τριανταφύλλου και αρκετοί δημοσιογράφοι, πρώην συνεργάτες ή μαθητές του Φ.Κ.

Παρόντες από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλδειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού «Πάρνηθα» Γιώργος Μαυροειδής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο σε όλα τα παιχνίδια

Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο θα διεξάγονται  τα παιχνίδια της Basket League. Σε αλλα…