Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Ζούρος για Αγραβάνη: «Έχει δώσει πολλά στην ομάδα»

Ζούρος για Αγραβάνη: «Έχει δώσει πολλά στην ομάδα»

zouros 1

Με πρωτεργάτη τον Δημήτρη Αραβάνη ο Προμηθέας κέρδισε τον Ιωνικό με σκορ 88-84 σε ένα πολύ κοντινό παιχνίδι στην Πάτρα..

Ο Ηλίας Ζούρος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε στην πορεία του έμπειρου  παίκτη, στα νέα παιδιά, αλλά και στον Φράνκαμπ

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν προπονούμαστε. Οι παίκτες μου είχαν τεράστια αυταπάρνηση απέναντι σε μια ομάδα που σε δυσκολεύει με τα σουτ της. Ο Μαυροκεφαλίδης είναι πολύ καλή προσθήκη για τον Ιωνικό.
Δώσαμε ότι μπορούσαμε. Ο καθρέφτης της απόδοσης είναι η προπόνηση, είναι ξεκάθαρο ποιο είναι το πρόβλημά μας».

Για τα νέα παιδιά: «Ο Λάγιος ήταν πολύ καλός στην άμυνα. Είναι και ο Βασιλείου πο έρχεται. Αυτά τα παιδιά θέλουν τον χρόνο τους, έχουν ταλέντο και μπορούν να βοηθήσουν. Εκτός από το αποτέλεσμα σημαντικό είναι να βγάλουμε και κάποια παιδιά. Θέλουμε να τα καταφέρουμε, έπαιξε και ο Μπαζίνας σήμερα Είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα στην Ευρώπη με τα ταξίδια. Πρέπει να αντέξουμε. Σημαντικό ότι κάποια παιδιά κέρδισαν σε αυτοπεποίθηση. Περιμένουμε να γυρίσουν κάποιοι παίκτες».

Για τον Φράνκαμπ: «Έχει την ποιότητα, έχει σκορ, δημιουργία, πάσα. Ελπίζουμε να μας βοηθήσει σε αυτό που θέλουμε. Μας λείπει ο Ρέι και ο Γκίκας. Υπάρχει ο τραυματισμός του Χαντ αλλά και ο Σίμπσον που υπερβάλλει εαυτώ. Είναι τόσα πολλά»…

Για τον Αγραβάνη: «Εχει πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο, έχει δώσει πολλά στην ομάδα. Αν βελτιώσει 1-2 πράματα , είναι παίκτης Ευρωλίγκα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…