Κεντρική Basket League Ζάρας: «Για το ρεκόρ στο Περιστέρι»

Ζάρας: «Για το ρεκόρ στο Περιστέρι»

Λάρισα Ζάρας

Η Λάρισα αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Περιστέρι και άπαντες στην ομάδα έχουν στον νου τους, την επίτευξη ενός ρεκόρ. Κάτι για το οποίο μίλησε και ο Θοδωρής Ζάρας.

Αναλυτικά:

«Επιστροφή στα παρκέ. Μετά την νίκη μας στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή, δύο εβδομάδες πριν και έχοντας κάνει και το προγραμματισμένο μας ρεπό το περασμένο Σαββατοκύριακο, πλέον μπαίνουμε στη τελική ευθεία του πρωταθλήματος ξεκινώντας με ένα δύσκολο παιχνίδι στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Περιστερίου είναι ομάδα πλέι-οφς που και φέτος κάνει μια αξιοπρεπέστατη πορεία στο πρωτάθλημα με καλούς σουτέρ και γρήγορο μπάσκετ. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο θα έχουμε σημαντικές πιθανότητες να διεκδικήσουμε ένα σημαντικό παιχνίδι που θα μας κάνει να κοιτάξουμε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Για εμάς άλλωστε στο παιχνίδια αυτό, υπάρχει ένα ακόμη κίνητρο. Αυτό των τεσσάρων συνεχόμενων νικών της ομάδας, πράγμα που θα αποτελέσει και ιστορικό ρεκόρ του συλλόγου στη κατηγορία.

Το ευχάριστο είναι πως για μια ακόμη εβδομάδα η ομάδα δούλεψε σε απόλυτη ηρεμία και ισορροπία, μη έχοντας απουσίες και αυτό σίγουρα δίνει περισσότερες λύσεις στο αγωνιστικό πλάνο του τεχνικού επιτελείου μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…