Κεντρική Β' Εθνική Υφαντής: «Μια μεγάλη επιτυχία, που ήρθε μετά από σκληρή δουλειά»

Υφαντής: «Μια μεγάλη επιτυχία, που ήρθε μετά από σκληρή δουλειά»

ΑΣ Παπάγου

Ο Παπάγου πήρε το εισιτήριο για την Α2 και ο υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ Μιχάλης Υφαντής μίλησε στο ΕΟΚ radio web και ανέλυσε την επιτυχία της ιστορικής ομάδας.

Για την άνοδο του Παπάγου στην Α2: «Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία, που ήρθε μετά από σκληρή δουλειά. Οι επιλογές των παικτών φέτος ήταν πολύ κομβικές. Προσπαθήσαμε να επιλέξουμε κάποια παιδιά έμπειρα απ’ τις κατηγορίες, μαζί με αθλητές που παίζουν χρόνια και κάποια νέα παιδιά και καταφέραμε να φτιάξουμε ένα πολύ όμορφο σύνολο, με καλά παιδιά και πολύ επιμονή και υπομονή στο παρκέ και την προπόνηση. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον προπονητή που είναι νέος και έχει πολύ μεγάλη διάθεση να δουλέψει στο γήπεδο, έφερε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το αν ήταν υπέρβαση: «Όταν δεν έχεις το πιο έμπειρο, με ονόματα ρόστερ, έχεις κάνει μια υπέρβαση. Για εμένα δεν ήταν υπέρβαση. Όπως και η ΦΕΑ, έτσι κι εμείς ήμασταν ομάδα με το «εμείς» πάνω απ’ το «εγώ», έχοντας μεγάλη διάρκεια. Τα ρόστερ δεν παίζουν κανένα ρόλο για ‘μένα, είναι το τι βγάζεις στο παρκέ. Είμαστε μια ομάδα με υγεία και με όμορφες καταστάσεις τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου».

Για την επόμενη μέρα στην Α2 κατηγορία: «Απ’ την πλευρά της διοίκησης, ο στόχος είναι να προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε όλες τις υποσχέσεις που έχουμε δώσει στα παιδιά. Για εμένα είναι σημαντικό να μπορέσουμε να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο «κορμό» μπορούμε, γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη χημεία στην ομάδα. Θα μιλήσουμε ατομικά με κάθε έναν παίκτη και τον προπονητή για να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα. Θα κάνουμε τις κουβέντες και βλέπουμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, δεν έχει ολοκληρωθεί καν η φετινή σεζόν».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πανελευσινιακός: Κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι με τη Δάφνη (pic)

Ο Πανελευσινιακός προχώρησε σε ένσταση μετά το τέλος του ματς με τη Δάφνη Η Δάφνη επικράτη…