Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Τζόνι Ντεπ: Στα δικαστήρια ξανά με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ

Τζόνι Ντεπ: Στα δικαστήρια ξανά με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ

tzoni ntep e1649713400553 jpg

Η Άμπερ Χερντ, τόνισε πως θα απέχει από τα social media μιας και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον πρώην σύζυγό της Tζόνι Ντεπ στο δικαστήριο.

Στα άκρα ξανά, Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ.

Η ηθοποιός, μοιράστηκε μια δήλωση στο Instagram σχετικά με την επικείμενη δίκη.

Όλα αυτά, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση, για ένα δημοσίευμα της «Washington Post» του 2018. Εκεί αναφερόταν στο πώς η Χερντ επιβίωσε από τα επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας που ζούσε.

Αναλυτικά έγραψε:

«Θα είμαι εκτός σύνδεσης για τις επόμενες εβδομάδες. Όπως ίσως γνωρίζετε, θα είμαι στη Βιρτζίνια, όπου θα αντιμετωπίσω τον πρώην σύζυγό μου Τζόνι Ντεπ στο δικαστήριο. Ο Τζόνι μου κάνει μήνυση για ένα άρθρο που έγραψα στην “Washington Post”. Στο οποίο εξιστορούσα την εμπειρία μου από τη βία και την ενδοοικογενειακή κακοποίηση.

Ποτέ δεν τον κατονόμασα, μάλλον έγραψα για το τίμημα που πληρώνουν οι γυναίκες επειδή μιλούν ανοιχτά εναντίον της εξουσίας των ανδρών. Συνεχίζω να πληρώνω αυτό το τίμημα, αλλά ελπίζω ότι όταν ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση, θα μπορώ να προχωρήσω, όπως και ο Τζόνι. Πάντα διατηρώ αγάπη για τον Τζόνι και μου προκαλεί μεγάλο πόνο που πρέπει να ζήσουμε τις λεπτομέρειες της προηγούμενης κοινής μας ζωής μπροστά στον κόσμο».

Οι δύο τους παντρεύτηκαν το 2015. Χώρισαν τον Μάιο του 2016, όταν η Χερντ ζήτησε περιοριστικά μέτρα για ενδοοικογενειακή βία εναντίον του Ντεπ. Και τον κατηγόρησε για κακοποίηση.

Εκείνος αρνήθηκε ότι κακοποίησε την Χερντ, εκείνη τελικά υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016. Η λύση δόθηκε εξωδικαστικά τον Αύγουστο του ίδιου έτους με το διαζύγιο να οριστικοποιείται τον Ιανουάριο του 2017.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…