Κεντρική NBA Τζαμπάρ για ΛεΜπρόν: «Θα έπρεπε να ντρέπεται για κάποια πράγματα που έχει κάνει»
NBA

Τζαμπάρ για ΛεΜπρόν: «Θα έπρεπε να ντρέπεται για κάποια πράγματα που έχει κάνει»

Τζαμπάρ

Ο Καρίμ Αμπντούλ -Τζαμπάρ έριξε τα… βέλη του προς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς λέγοντας πως ναι μεν τον θαυμάζει, αλλά θα έπρεπε να ντρέπεται με κινήσεις που κάνει εκτός αγωνιστικού χώρου.

«Μερικά από τα πράγματα που έχει κάνει είναι κατώτερα του επιπέδου του, όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον» λέει ο Καρίμ Αμπντούλ- Τζαμπάρ για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τις επιλογές του εκτός των τεσσάρων γραμμών, φέρνοντάς τον στο στόχαστρο για άλλη μία φορά έχοντας στο φόντο το σχόλιο του σταρ των Λέικερς για τον κορονοϊό και τα εμβόλια.

«Αν και ο ΛεΜπρόν είναι μια απαραίτητη και δυναμική φωνή που επικρίνει την αστυνομική βαρβαρότητα εναντίον της μαύρης κοινότητας, πρέπει να είναι ο ίδιος απαραίτητος και δυναμικός υποστηρικτής των εμβολίων, τα οποία θα μπορούσαν να σώσουν χιλιάδες ζωές αυτή τη στιγμή» έγραφε ο Τζαμπάρ.

O θρύλος του ΝΒΑ, τον οποίο πρόσφατα ξεπέρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς, έχει εμφανιστεί κατά καιρούς με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για τον Τζέιμς. Κάτι που επανέλαβε… «Έχει κάνει μερικά σπουδαία πράγματα, αλλά σε κάποια θέματα στέκεται και στις δύο πλευρές του φράχτη, καταλαβαίνετε τι εννοώ; Αυτό το γεγονός είναι που κάνει δύσκολο για εμένα να το αποδεχθώ όταν κάθε φορά αλλάζει άποψη, Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι υποστηρίζει. Πρέπει να τον τσεκάρεις κάθε φορά» δηλώνει και «ξεσπαθώνει» ενάντια του «Βασιλιά».

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως ο λόγος που τα λέει όλα αυτά, είναι επειδή «έχω υψηλότερες απαιτήσεις από αυτόν, επειδή καταλαβαίνει τα θέματα που υπάρχουν και έχει μιλήσει για αυτά δυναμικά και εύγλωττα. Νομίζω όμως ότι έχει τόσα πολλά πράγματα να τον απασχολούν όσον αφορά τον σεβασμό του κόσμου και τα κατορθώματά του, που δεν θα έπρεπε να ασχολείται με αυτά».

Ενώ, τέλος, τόνισε πως θαυμάζει όσα έχει κάνει ο ΛεΜπρόν, αλλά θα έπρεπε να… ντρέπεται για κάποια άλλα: «Αν είχε τον χρόνο να μιλήσει, τότε σίγουρα θα ήθελα να μιλήσουμε, σίγουρα έχω χρόνο. Θαυμάζω αυτά που έχει κάνει και έχουν τραβήξει την προσοχή. Έστειλε ένα ολόκληρο σχολείο στο κολέγιο; Ουάου! Αυτό είναι απίστευτο. Το γεγονός ότι το κάνει όλο αυτό με το δικό του πορτοφόλι είναι κάτι για το οποίο οφείλεις να του δώσεις τα εύσημα. Δεν του πετάω πέτρες. Απλώς εύχομαι, ξέρετε… θα έπρεπε να ντρέπεται για κάποια πράγματα που έχει κάνει. Γι’ αυτό ασκώ αυτή την κριτική».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…