Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Τσαντίρης για Πάτρα: «Τα ευρήματα δείχνουν ότι ο θάνατος Μαλένας και Ίριδας ήταν ασφυκτικός»

Τσαντίρης για Πάτρα: «Τα ευρήματα δείχνουν ότι ο θάνατος Μαλένας και Ίριδας ήταν ασφυκτικός»

κεταμίνη Κατερινόπουλος Πάτρα Ίριδα Γαλεντέρης Λέων Πισπιρίγκου

Οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας είναι ραγδαίες, καθώς οι έρευνες για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας έχουν ήδη ξεκινήσει. Σημειώνεται ότι η μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται στην φυλακή καθώς κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη οι αρμόδιοι θα πρέπει να απαντήσουν στα ερωτήματα που έχουν προκύψεις σχετικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη πως βρέθηκε η ουσία κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

«Έχουμε ένα θετικό εργαστηριακό εύρημα που ανέδειξε μία ουσία που δεν έπρεπε να είναι στο αίμα της Τζωρτζίνας. Ήταν σε υπέρμετρη συγκέντρωση, ήταν σε τοξική συγκέντρωση. Έχουμε εγκληματική πράξη για ένα από τα τρία παιδιά, οι αρμόδιοι που θα ερευνήσουν τους θανάτους θα απαντήσουν εάν προήλθε από ασφυξία ή θάνατο», είπε και πρόσθεσε:

«Η δική μου άποψη είναι ότι προκρίνεται η υπόθεση της ασφυξίας. Βάσει των ευρημάτων, εφόσον δεν έχουμε παθολογικά και γενετικά αίτια, αυτή τη στιγμή οι αρμόδιοι θα πρέπει αν αποκλείσουν τη δηλητηρίαση ή την ασφυξία, κι εγώ από αυτές τις δύο προκρίνω την ασφυξίας».

Ως προς τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς και το ενδεχόμενο εκταφής της δήλωσε τα εξής:

«Προκύπτει μία νοσηλεία αρκετών ημερών, αναφέρονται σοβαρά προβλήματα υγείας. Θα πρέπει αν συλλεγεί ο ιατρικός της φάκελος από το νοσοκομείο και να μελετηθεί για τη σοβαρότητα της νόσου κι αν αυτή η νόσος ήταν ικανή να επιφέρει θάνατο. Μία εκταφή θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά έχει παρέλθει διετία και θα είναι δύσκολη εξέταση», είπε.

Πηγή: Dnews.gr

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…