Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τόμας Γουόκαπ:«Κάναμε τη δουλειά μας, είμαστε χαρούμενοι αλλά δε τελειώσαμε»

Τόμας Γουόκαπ:«Κάναμε τη δουλειά μας, είμαστε χαρούμενοι αλλά δε τελειώσαμε»

Γουόκαπ

Ο Τόμας Γουόκαπ ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες στην χθεσινή  νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Μονακό στο Game 1 των πλέι οφ της Euroleague.

Ο ίδιος στις δηώσεις του στην κάμερα της Nova αναφέρθηκε στην απόδοση του, στην απόδοση της ομάδας του αλλά και στον Μάικ Τζέιμς. 

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στη Nova:

«Κάναμε τη δουλειά μας, είμαστε χαρούμενοι αλλά δε τελειώσαμε. Δε νιώθω εξαντλημένος, κάναμε το 1-0 είμαι χαρούμενος για αυτό και είναι μια νίκη που θα παίξει ρόλο για τη συνέχεια. Πρέπει να μαζέψουμε τη συγκέντρωσή μας και να προχωρήσουμε. Ελπίζω να κάνουμε το ίδιο παιχνίδι και την Παρασκευή, ήταν μια καλή ομαδική δουλειά.

Για την άμυνά του στον Τζέιμς: «Μπορώ να παίζω έτσι, μου αρέσει να παίζω έτσι. Ήξερα πως έπρεπε να περιορίσω έναν πολύ καλό παίκτη και βοήθησε όλη η ομάδα σε αυτό. Ο Τζέιμς δεν είχε ενεργό ρόλο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί».

Για τη συνέχεια: «Θα είμαστε αύριο εδώ ξανά για να είμαστε ξανά έτοιμοι. Το δεύτερο παιχνίδι είναι πολύ κοντά και είναι τελείως διαφορετικό, δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτείς και να μείνεις στο σήμερα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…