Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Το Her World, Her Rules έκανε στάση στο Ηράκλειο

Το Her World, Her Rules έκανε στάση στο Ηράκλειο

HER

Τριπλή στάση έκανε στο Ηράκλειο το πρόγραμμα “Her World, Her Rules”. Ένα πρόγραμμα της FIBA που φέρνει τα κορίτσια κοντά στο μπάσκετ. Παράλληλα, φιλοξενήθηκε και το «Τρίποντα στα Σχολεία», που απευθύνεται σε αγόρια. Στο Ηράκλειο τα δύο προγράμματα φιλοξενήθηκαν στο 16ο, στο 54ο και στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο. Υπεύθυνοι προπονητές από την ΕΟΚ ήταν οι Γιασεμή Σαμαντούρα και Μιχάλης Πετράκης.

Στο 16ο Δημοτικό Σχολείο πήραν μέρος 45 αγόρια και 35 κορίτσια. Σημαντική συμβολή στην επιτυχία του προγράμματος είχε η διευθύντρια του σχολείου, Σοφία Ζερβού, οι δάσκαλοι Γεωργία Λεβεντάκου, Ελένη Χεμωνίτη, Ευαγγελία Μαραγκάκη, Κωσνταντίνα Δερμιτζάκη, Μαρία Σταύρου, Μαρία Καρανάτσιου, Μαίρη Πετράκη, Μαρία Τουτουδάκη, Μαρία Χαριτάκη, Κυριακή Παλιεράκι, Παναγιώτης Αποστολάκης, Στυλιανή Αρχοντουλάκη και ο ΚΦΑ Βασίλης Λίβας.

16ο αγορια mesa e1649101562166
her rules

Στο 54ο Δημοτικό Σχολείο στο Her World, Her Rules πήραν μέρος 39 αγόρια και 30 κορίτσια

Το δικό του ξεχωριστό ρόλο έπαιξαν ο διευθυντής του Σχολείου Παναγιώτης Ζεγκίνογλου, ο ΚΦΑ Γιώργος Χαλαμπαλάκης και οι δάσκαλοι Χρύσα Μπελιβανάκη, Εμμανουέλα Μακρυγιαννάκη, Ευαγγελία Μυλωνά και Μιχάλης Διαμαντάκης.

Στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο πήραν μέρος έξι αγόρια. Σημαντικό ρόλο είχαν η διευθύντρια Μαρία Σόπογλου και οι εκπαιδευτικοί Αλεξάνδρα Σαρηγιαννίδου, Γιάννης Γκιώσης.

Τα τουρνουά περιλαμβάνουν ελεύθερο παιχνίδι μπάσκετ (3Χ3), ψυχοκινητικά παιχνίδια και αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες εξοικείωσης με το παιχνίδι του μπάσκετ (ντρίπλα, πάσα, σουτ, άμυνα, ριμπάουντ). Η Ε.Ο.Κ. ευχαριστεί την Διευθύντρια και τους άλλους εκπαιδευτικούς του Σχολείου για την άψογη συνεργασία. Οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

her rules iraklio mesa 2 e1649101713411
Her Rules

*Δείτε τις φωτογραφίες από το 16ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου ΕΔΩ

*Δείτε τις φωτογραφίες από το 54ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου ΕΔΩ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…