Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου [vid]

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός από τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου [vid]

Θεσσαλονίκη

Ένας νεκρός εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο στο χώρο όπου ξέσπασε η φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Για την ώρα η ταυτότητα του νεκρού από τη φωτιά, ο οποίος εντοπίστηκε στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, παραμένει άγνωστη. Η εστία φωτιάς εντοπίζεται στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της κλινικής Δ. Χλωρό που μίλησε στον ΣΚΑΪ στον συγκεκριμένο όροφο βρίσκονταν περίπου 20 ασθενείς την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στον θάλαμο 6 όπου νοσηλευόταν ένας ασθενής για τον οποίο δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως είπε ο κ. Χλωρός ο μεγάλος κίνδυνος είναι ο καπνός από τον οποίο γέμισε η κλινική μετά την εκδήλωση της φωτιάς λέγοντας ότι ούτε και ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να βγει από το γραφείο του.

Μιλώντας στο ΟΡΕΝ ο κ. Χλωρός υποστήριξε ότι «ασθενής που νοσηλεύεται με κορονοϊό πιθανότατα έβαλε τη φωτιά. Η κίνηση αυτή δεν έγινε αντιληπτή κι έτσι η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε στο τριώροφο κτήριο, όπου νοσηλεύονται 20 βαριά ασθενείς με κορονοϊό».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, πυροσβέστες επιχειρούν για τον απεγκλωβισμό των ασθενών που νοσηλεύονται στην πνευμονολογική κλινική και αδυνατούν να απομακρυνθούν λόγω της πυρκαγιάς.

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…