Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Συντάξεις Μαΐου: Το καθολικό Πάσχα φέρνει ανατροπές στην πληρωμή τους

Συντάξεις Μαΐου: Το καθολικό Πάσχα φέρνει ανατροπές στην πληρωμή τους

Συντάξεις

Το καθολικό Πάσχα αλλάζει τον προγραμματισμό για την πληρωμή στις συντάξεις Μαΐου. Οι ημερομηνίες πληρωμών για ΙΚΑ, Δημόσιο, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 14 Απριλίου θα πιστωθούν τα χρήματα των κύριων και επικουρικών για τις συντάξεις Μαΐου στους συνταξιούχους που προέρχονται από το τ.ΟΑΕΕ, τ.ΟΓΑ, τ.ΕΤΑΑ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Οι εν λόγω συνταξιούχοι θα έπρεπε να πληρωθούν την Δευτέρα το απόγευμα όμως λόγω των αργιών του Πάσχα των Καθολικών τα διατραπεζικά συστήματα δεν λειτουργούν . Έτσι οι εν λόγω συνταξιούχοι θα δουν τα χρήματα τους από την Πέμπτη 14 Μαΐου.

Όμως για τους άλλους συνταξιούχους ισχύει το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινώσει ο ΕΦΚΑ. Δηλαδή:

Στις 20 Απριλίου 2022 ημέρα Μεγάλη Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9.

Στις 21 Απριλίου 2022, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες τον ΟΤΕ και το Δημόσιο που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…