Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor: Η «σπόντα» της Ασημίνας – «Νομίζω πως όταν γυρίσω στην Ελλάδα, θα έχει κλείσει το σπίτι μου»

Survivor: Η «σπόντα» της Ασημίνας – «Νομίζω πως όταν γυρίσω στην Ελλάδα, θα έχει κλείσει το σπίτι μου»

Survivor

Λίγο πριν τον αγώνα για το έπαθλο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε ένα επικό σχόλιο, που αφορούσε τον Χρήστο Δάντη.

Μιλώντας στον Ατζούν Ιλιτζαλί, η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας ανέφερε πως χόρεψε έναν αισθησιακό χορό με τον Γιώργο Ταλάντσεβ, γεγονός το οποίο θα «απειλήσει» τη σχέση της.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε χαριτολογώντας πως ο χορός αυτός θα «της κλείσει το σπίτι», αφήνοντας έτσι μια «σπόντα» για τη σχέση της με τον τραγουδιστή.

«Χορέψαμε πάρα πολύ, νομίζω ότι μου έκανε καλό το Μαϊάμι. Ο Άγιος Εφραίμ ήρθε στο Μαϊάμι, αυτό μου είπε και ο Στάθης. Εγώ έριξα πάρα πολύ χορό προσωπικά», είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Νομίζω πως όταν γυρίσω στην Ελλάδα, θα έχει κλείσει το σπίτι μου, γιατί χορέψαμε πολύ αισθησιακά εκεί με τον Τάλα. Μπορώ να πω όμως, ότι πέρασα τέλεια».

Αφού λοιπόν, αναφέρθηκε στις αισθησιακές χορευτικές της κινήσεις με τον συμπαίκτη της, η Ασημίνα Χατζηανδρέου κλείνοντας μίλησε για τον τραυματισμό της.

«Φάγαμε πολύ, χορέψαμε, ήταν υπέροχα κι η ομαδάρα μου ήταν υπέροχη. Απλά το πόδι μου είναι ακόμα έτσι, εκτός από το να περπατήσω και να χορέψω, δεν μπορώ να τρέξω. Ο γιατρός δεν μου δίνει το οκέι. Τι να κάνω; Θα εμψυχώνω την ομάδα μου από τον πάγκο», είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…