Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Στη Νάουσα το «Her World, Her Rules»

Στη Νάουσα το «Her World, Her Rules»

Νάουσα

Το «Her World, Her Rules», ένα πρόγραμμα της FIBA που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΕΟΚ σε σχολεία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και φέρνει σε επαφή τα κορίτσια με το μπάσκετ επισκέφθηκε τη Νάουσα. Μαζί έτρεξε παράλληλα και το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία».

Τα δύο προγράμματα φιλοξενήθηκαν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας. Εκπρόσωποι της ΕΟΚ ήταν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Δοξάκης Γιώργος, Τούφας Νίκος, Χαρμπαλής Θωμάς. Παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ημαθίας Καλαιτζίδης Νικόλαος, ο Δήμαρχος Νάουσας Καρανικόλας Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Υγείας και Νεολαίας Τζουβάρας Βασίλης, ο Πρόεδρος Κοινότητας Νάουσας Χατζηστύλλης Κωνσταντίνος. Οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων υπό την εποπτεία του Διευθυντή του 4ου Δ.Σ. Νάουσας Κουκουσιανό Κωνσταντίνο και του Κ.Φ.Α. Δεληχρήστου Γεώργιου.

Συμμετείχαν 37 κορίτσια και 31 αγόρια και το πρόγραμμα περιλάμβανε ελεύθερο παιχνίδι μπάσκετ (3Χ3), ψυχοκινητικά παιχνίδια και αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες εξοικείωσης με το παιχνίδι του μπάσκετ (ντρίπλα, πάσα, σουτ, άμυνα, ριμπάουντ).

Η Ε.Ο.Κ. ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Τζιτζικώστα Απόστολο για την ευγενική του προσφορά σε μπλουζάκια, τα οποία δόθηκαν στα παιδιά του δημοτικού σχολείου που συμμετείχαν στα προγράμματα της ΕΟΚ, καθώς και τον Δήμο Νάουσας για την παραχώρηση του Δ.Α.Κ. Νάουσας και το προσωπικό του Δ.Α.Κ. Νάουσας για την άψογη συνεργασία. Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» απηύθυνε στον Διευθυντή και τους άλλους εκπαιδευτικούς του Σχολείου, αλλά και το Σώμα Σαμαρειτών- Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Π.Τ. Νάουσας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…