Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Σταύρος Μπαλάσκας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Γελούσε όταν πήγαμε να τη συλλάβουμε

Σταύρος Μπαλάσκας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Γελούσε όταν πήγαμε να τη συλλάβουμε

κεταμίνη Κατερινόπουλος Πάτρα Ίριδα Γαλεντέρης Λέων Πισπιρίγκου

Πληροφορίες για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου μετέφερε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος ισχυρίστηκε πως όταν η μητέρα και κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας είδε τους αστυνομικούς που πήγαν στην Πάτρα για να την συλλάβουν ήταν χαμογελαστή και έδινε συνέντευξη σε ηλεκτρονικό μέσο.

«Όταν πήγαμε να τη συλλάβουμε στην Πάτρα, όταν έφυγε όχημα από την Ασφάλεια με συναδέλφους, όταν τη συλλάβαμε δεν τις είπαμε τίποτα και αυτή συνέχιζε και ήταν μια γελαστή και χαρωπή κυρία που μιλούσε. Όταν τη συναντήσαμε και της είπαμε ότι θέλουμε απλά να μας ακολουθήσει έκανε και συνεντεύξεις σε ηλεκτρονικά μέσα».

Ακόμα ο συνδικαλιστής αστυνομικός δήλωσε πως η ανακοίνωση της σύλληψής της έγινε από τους Αστυνομικούς ενώ ήδη η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο και ερχόταν προς την Αθήνα, λίγο έξω από το Κιάτο.

«Όταν τις είπαμε ότι τη συλλαμβάνουμε λίγο έξω από το Κιάτο έγινε σχεδόν κατατονική. Δεν μιλούσε, ήταν ανέκφραστη. Από τη στιγμή που ήταν πολύ δεμένη η υπόθεση δεν χρειαζόταν περαιτέρω κουβέντες. Η εντολή ήταν να πάει στον ανακριτή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Το Π.Α.Ρ.Ο.Ν έκοψε την πίτα του (pics)

Με βραβεύσεις και εκλεκτούς καλεσμένους η κοπή πίτας του Π.Α.Ρ.Ο.Ν. Παρουσία σπουδαίων ανθ…