Κεντρική Γυναίκες Σταυριανή Βιντσιλαίου: Αποθέωσε τις συμπαίκτριές της στις Εσπερίδες [pic]

Σταυριανή Βιντσιλαίου: Αποθέωσε τις συμπαίκτριές της στις Εσπερίδες [pic]

Βιντσιλαίου Εσπερίδες

Η σεζόν τελείωσε με τις καταπληκτικές Εσπερίδες να καταλαμβάνουν την 4η θέση έπειτα από σκληρή μάχη με τα Χανιά στα πλέι οφ. Η Σταυριανή Βιντσιλαίου με μια μακροσκελή ανάρτηση αποθέωσε όλη την προσπάθεια των «μωβ».

Εξάλλου η ίδια η Ελληνίδα φόργουορντ ήταν η πολυτιμότερη γηγενής παίκτρια, δίνοντας ό,τι είχε και δεν είχε για τις Εσπερίδες. Το καλό κλίμα έβγαινε και στο παρκέ, με την Βιντσιλαίου να αποθεώνει τους πάντες για την εξαιρετική σεζόν που διήνυσε η ομάδα της Καλλιθέας. Η 23χρονη αθλήτρια δε φείδεται χιούμορ, μεταφέροντας στον κόσμο το όμορφο κλίμα που υπήρχε στο εσωτερικό της ομάδα του Σταύρου Νανάκου.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Βιντσιλαίου για τις Εσπερίδες:

«Κάποια θα έκανε την αρχή, οπότε ας είμαι εγώ αυτή 😉. Φέτος ήταν μια χρονιά φανταστική. Δεν περίμενα με τίποτα όταν υπέγραφα, ότι με το τέλος της σεζόν θα έχω τόσα ανάμεικτα συναισθήματα. Στεναχωριέμαι που τελείωσε όλη αυτή η περιπέτεια και που δεν έχουμε προπόνηση αύριο (καλά μεθαύριο 😜) αλλά είμαι πραγματικά ευλογημένη που έζησα αυτό το ταξίδι με αυτούς τους ανθρώπους.

Το μόνο που θα άλλαζα σε όλο αυτό είναι η τελική μας κατάταξη και αντί για 4ες, να τελειώναμε 3ες όπως ήμασταν όλη τη σεζόν. Αυτό τελείωσε όμως τώρα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για όλα αυτά που μας προσέφερε, τον coach μας @stavros_nanak που μας οδήγησε και πίστεψε σε εμάς όσο κανείς, τον @thanos_dimou που ήταν η ήρεμη δύναμη του όλου συνόλου, τον @nasos_skliros που ανεχόταν την γκρίνια μας (δικαιολογημένη βεβαια) και τέλος μια μια τις συμπαίκτριες μου.

Ξεκινώντας από τις μικρότερες που με την τρέλα τους και την ενέργεια τους δίνανε μια υπέροχη νότα σε όλη την ομάδα (έμαθα τι είναι ΣΥΓΚΛΟ 🙄🤣) @eleana_marg @markella_stamoulou @nagia_stoligka , την @vasiliks_ ο άνθρωπος με το καθαρότερο βλέμμα που έχω συναντήσει (ταλένταρα στο καραόκε👩‍🎤) την @aspagasp απίστευτο παιδί πάντα με χαμόγελο ( δεν ήταν λίγες οι φορές που πιστέψαμε ότι θα σκοντάψει στο ίσιωμα 🤣🥰) την @c.mpeneki καταπληκτικός άνθρωπος πάντα ήρεμη και συγκροτημένη( Α.Κ.Α model🥰).

Την @tzeniloukatou με το απίστευτο χιούμορ και τα πειράγματα (κάνει μαθήματα καλλωπισμού για πληροφορίες στείλτε ibox🤣🤣) @draganazuuu_ που συνεχώς χαμογελούσε (καταστρόφα) την @danaekam___ την σουτέρ της καρδιάς μου για την οποία μονίμως είχε χιόνι ❄❄ (λατρεύει την τυροκαυτερή 🤣🤣) την @roxy_barahman the girl that is down for everything, and she is always Ike 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ την @thaleiakass8 την αρχηγάρα μας που ήταν πάντα εκεί για όλες και προσωπικά με βοηθούσε πάντα. Ακούραστη και απίστευτη!!(γκρινιαριτα 😍) και τέλος ο πύργος μας @empotter10 για τα μπασκετικα της επιτεύγματα τα λόγια περιττεύουν, καταπληκτικός άνθρωπος μια πραγματική φίλη (Emily in Athens, S…😍🤩)

Μια απίστευτη σεζόν που θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά μου 💛💜💛💜💛💜💛💜

Οικογένεια!!!!!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…