Κεντρική Γυναίκες Σπυριδοπούλου στο ebasket: «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό – Πάμε για το πρωτάθλημα»

Σπυριδοπούλου στο ebasket: «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό – Πάμε για το πρωτάθλημα»

Σπυριδοπούλου

Η Άννα Σπυριδοπούλου είναι μια μαχήτρια του αθλητισμού. Μπρος στη νίκη της ομάδας της δίνει τα πάντα. Θυσιάζει τον εαυτό της προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει το 5ο συνεχόμενο Κύπελλο Γυναικών και η αθλήτρια φιλά και αγκαλιάζει το τρόπαιο. Μεγάλες και μοναδικές στιγμές…

Από την ημέρα της επιστροφής της και μετά κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και η Σπυριδοπούλου έφτασε να είναι κομβικότατη για την ομάδα της. Συμμετέχει συνήθως στα σχήματα με τρεις ψηλές. Τα σχήματα αυτά είναι από εκείνα που έδωσαν αήττητο Κύπελλο στον Ολυμπιακό.

Τόσο στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όσο και στον τελικό η Ελληνίδα φόργουορντ  ήταν από τις πολυτιμότερες του Ολυμπιακού.

Αμέσως μετά την κατάκτηση του τροπαίου η Σπυριδοπούλου μίλησε στο ebasket και ήταν όπως πάντα ειλικρινής και αυθόρμητη. Παρά το γεγονός ότι πονούσε ήταν πολύ πρόθυμη να μας μιλήσει καθώς η χαρά της για την επιτυχία ήταν πολύ μεγάλη.

Αρχικά οι δηλώσεις της περιστράφηκαν στο Κύπελλο όπου η Σπυριδοπούλου τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την κατάκτηση και το πέμπτο συνεχόμενο κύπελλο! Ήταν κάτι το οποίο το θέλαμε πάρα πολύ. Το ξέραμε πολύ καλά, ότι όλα θα κρίνονταν στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, οπότε δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό».

spyridopoulou filaei koupa ebasket

«Οι δυνατοί αντίπαλοι και οι γενικότερες συνθήκες δίνουν παραπάνω αξία στο Κύπελλο»

Στη συνέχεια η έμπειρη αθλήτρια ρωτήθηκε αν και κατά πόσο το φετινό τρόπο είχε παραπάνω δυσκολία και αξία από εκείνα των προηγούμενων ετών.

Όπως είπε η Σπυριδοπούλου:

«Η Ελευθερία Μοσχάτου ήταν πολύ ανταγωνιστική. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες, καταφέρνοντας στο τέλος να πάρουμε το Κύπελλο.
Έχει μεγαλύτερη αξία το φετινό Κύπελλο, γιατί κι οι αντίπαλοι ήταν δυσκολότεροι από τις προηγούμενες χρονιές. Ακόμα υπήρχαν και οι δυσκολίες που δημιούργησε ο κορωνοϊός».

«Ξέραμε πως δύο χρόνια δεν υπήρχε διοργάνωση για τον θεσμό του Κυπέλλου. Και φέτος καταφέραμε να επαναλάβουμε τον θρίαμβο των προηγούμενων χρόνων.

«Περιμένουμε πως και πως τις μάχες του πρωταθλήματος»

Εν συνεχεία η Ελληνίδα φόργουορντ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είναι πολύ θετικό στοιχείο που οι ομάδες στήριξαν τον κορμό των γηγενών παικτριών και παράλληλα έφεραν και αξιόλογες ξένες παίκτριες.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Σπυριδοπούλου: «Θα ήθελα να επισημάνω το γεγονός, ότι ευτυχώς αρκετές ομάδες έδειξαν διάθεση να κρατήσουν έναν κορμό γηγενών παικτριών και παράλληλα να φέρουν καλές ξένες παίκτριες, με αποτέλεσμα πρωτάθλημα και Κύπελλο να αναβαθμιστούν. Έτσι, ναι μεν δυσκολευτήκαμε, αλλά εν τέλει φτάσαμε μέχρι το τέλος της διαδρομής».

Τέλος, η Άννα Σπυριδοπούλου είναι από τις παλαιές παίκτριες του Ολυμπιακού. Έτσι ρωτήθηκε αν και κατά πόσον θέλει να πάρει και το πρωτάθλημα, αλλά και γενικότερα αν πιστεύει ότι οι Πειραιώτισσες θα κατακτήσουν κι άλλους τίτλους.

Έρχονται κι άλλοι τίτλοι;

«Εννοείται ότι έρχονται κι άλλοι τίτλοι! Περιμένουμε πως και πως τις μάχες του πρωταθλήματος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…