Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Σελίν Ντιόν: Καλεί τους παγκόσμιους ηγέτες να υπερασπιστούν την Ουκρανία

Σελίν Ντιόν: Καλεί τους παγκόσμιους ηγέτες να υπερασπιστούν την Ουκρανία

H Σελίν Ντιόν καλεί τους αρχηγούς κρατών σε όλο τον κόσμο να υποστηρίξουν τον λαό της Ουκρανίας, ο οποίος ταλαιπωρείται μετά την ρωσική εισβολή.

«Προς όλους τους παγκόσμιους ηγέτες, σας χρειαζόμαστε τώρα, περισσότερο από ποτέ, για να απαντήσετε στην έκκληση όλων» αναφέρει η Σελίν Ντιόν στο σύντομο βίντεο.

«Αύριο θα πρέπει να αποφασίσετε πόση υποστήριξη θα μπορέσετε να παράσχετε σε αυτούς τους ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, τη χώρα τους, τους αγαπημένους τους» σημειώνει η τραγουδίστρια. «Σας παρακαλώ, υπερασπιστείτε αυτούς τους πρόσφυγες παντού» τονίζει

Στη λεζάντα έχει προσθέσει I #StandUpForUkraine εκφράζοντας τη στήριξή της στην Ουκρανία και στους πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο. «Καλώ τους παγκόσμιους ηγέτες να βοηθήσουν όλους εκείνους που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Βεβαιωθείτε ότι έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται απεγνωσμένα τώρα – Celine xx…» υπογραμμίζει.

Η Σελίν Ντιον συντάσσεται με άλλους διάσημους, όπως οι Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μίλα Κούνις, ‘Αστον Κούτσερ, Ράιαν Ρέινολντς, Ντέιβιντ Μπέκαμ που ζητούν να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία που έχει εκτοπίσει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στη χώρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Αιχμές» Μητσοτάκη προς Βερολίνο: Κοινή απάντηση για την ενέργεια, όπως και στην πανδημία

Την ελπίδα να υπάρξει λύση στο ενεργειακό ζήτημα που ταλανίζει την Ευρώπη μέχρι το τέλος τ…