Κεντρική Basket League Σεγκούρα: «Όλα σωστά για να κερδίσουμε»

Σεγκούρα: «Όλα σωστά για να κερδίσουμε»

Σεγκούρα

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο τον Παναθηναϊκό και ο Κούρο Σεγκούρα, μίλησε στο aekbc.gr για την αναμέτρηση.

«Πιστεύω, ότι ο αυριανός αγώνας μπορεί να εξελιχθεί σ’ ένα όμορφο θέαμα για τον κόσμο. Όχι μόνο για την αντιπαλότητα, ή επειδή παίζουν μεταξύ τους δύο πολύ καλές ομάδες του Πρωταθλήματος, αλλά επειδή ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Σίγουρα, μετά από μία σημαντική νίκη, όπως αυτή απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα θέλει να συνεχίσει το σερί, και εμείς πρέπει και θέλουμε να το αποτρέψουμε αυτό.

Σιγά σιγά επιστρέφουν όλοι οι τραυματίες που είχε ο αντίπαλός μας, οπότε διαθέτει πλέον ένα πιο γεμάτο ρόστερ. Δεν χρειάζεται καν να συζητήσουμε και να σχολιάσουμε για το επιθετικό ταλέντο, το οποίο έχει. Αυτό το ταλέντο μάς αναγκάζει να πρέπει να κάνουμε πολλά, για να μην πω πρέπει όλα τα πράγματα να τα κάνουμε σωστά στο παρκέ, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε.

Εμείς, πάντως, θα έχουμε την καλύτερη διάθεση και μπορώ να πω, ότι και πνευματικά είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας. Ο κόσμος μπορεί να μας ωθήσει σε μία σημαντική νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…