-
Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες: Ξεκινούν οι καταθέσεις με μάρτυρες – «κλειδιά»

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες: Ξεκινούν οι καταθέσεις με μάρτυρες – «κλειδιά»

κεταμίνη Κατερινόπουλος Πάτρα Ίριδα Γαλεντέρης Λέων Πισπιρίγκου

«Στο μικροσκόπιο» των αρχών τέθηκαν κι επίσημα οι επικοινωνίες της Ρούλας Πισπιρίγκου από τα 8 κινητά τηλέφωνα που διέθετε – Τι θα ισχυριστεί για να βγει προσωρινά από τη φυλακή

Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν οι καταθέσεις μαρτύρων ενώπιον της ανακρίτριας, με πρώτους στην λίστα της τους γιατρούς αλλά και νοσηλευτές των Νοσοκομείων που νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Από το ανακριτικό γραφείο θα περάσουν όλοι οι επιστήμονες, καθώς και άλλοι μάρτυρες των γεγονότων από τον Απρίλιο του 2021, οπότε ξεκίνησαν τα «επεισόδια« με την υγεία της μικρής.

Παράλληλα, την Τετάρτη «άνοιξαν» κι επίσημα για τις διωκτικές αρχές οι επικοινωνίες της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά την έκδοση βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που αποδέχθηκε το αίτημα της ανακρίτριας της υπόθεσης, Χριστίνας Σαλάππα, για άρση απορρήτου τηλεφωνικών και ηλεκτρονικών επικοινωνιών της κατηγορουμένης.

Το Συμβούλιο έδωσε θετική απάντηση στο ανακριτικό αίτημα και έτσι μπαίνουν στο μικροσκόπιο των ειδικών της Αστυνομίας οι επαφές και οι επικοινωνίες της 33χρονης, με σκοπό τον εντοπισμό κρίσιμων δεδομένων που εκτιμάται ότι θα ανακτηθούν απο τα 8 κινητά τηλέφωνα της 33χρονης.

Τι θα ζητήσει απο το Δικαστικό Συμβούλιο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει εκφράσει από την πρώτη στιγμή – αλλά και επίσημα στην προφορική της απολογία ενώπιον της 18ης ανακρίτριας – την προθυμία της να αποδεχτεί το μέτρο του κατ’οίκον περιορισμού, ενώ πλέον φέρεται έτοιμη να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

«Δηλώνω ότι είμαι διαθέσιμη για την επιβολή οποιουδήποτε περιοριστικού όρου, ακόμα δε και για τον κατ’ οίκον περιορισμό μου με ηλεκτρονική επιτήρηση», είχε επισημάνει χαρακτηριστικά η 33χρονη την ώρα της απολογίας της, χωρίς παρόλα αυτά να καταφέρει να πείσει ανακριτική και εισαγγελέα.

Πλέον, σύμφωνα και με σχετικό ρεπορτάζ του Μega, η Ρούλα Πισπιρίγκου πρόκειται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης στο Δικαστικό Συμβούλιο.

Πιο συγκεκριμένα, θα ζητήσει να αποφυλακιστεί προσωρινά – μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες – ενώ δηλώνει βέβαιη πως όταν καλυφθούν τα κενά που έχουν προκύψει στη διερεύνηση της υπόθεσης, εκείνη θα πάψει πλέον να κατηγορείται.

Πηγή: Dnews.gr

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ