Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πέθανε, αφήστε την» είπε για τη Τζωρτζίνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πέθανε, αφήστε την» είπε για τη Τζωρτζίνα

κεταμίνη Κατερινόπουλος Πάτρα Ίριδα Γαλεντέρης Λέων Πισπιρίγκου
Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποψιαζόταν ότι ο Μάνος συνεργάζεται με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών για το θάνατο της Τζωρτζίνας, δίνοντας πληροφορίες, που θεωρούσε ότι την έβλαπταν.

Παρά το ότι είχε φύγει από τη ζωή η Ίριδα, το 6 μηνών βρέφος της οικογένειας Δασκαλάκη κι ενώ είχε προκληθεί και ο θάνατος της τρίχρονης Μαλένας, τα δύο αυτά γεγονότα δεν στάθηκαν ικανά για να… «σωθεί» ο γάμος του Μάνου με τη Ρούλα.

Ο σύζυγος μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε από το σπίτι κι έτσι η Ρούλα που είχε «ψύχωση» με τον άνδρα της, όπως πολλοί ομολογούν, έβαλε μπροστά το… σχέδιό της, για να τον φέρει πίσω.

Αφού είχε αποτύχει με την Ιριδα, ήλπιζε ότι θα τα καταφέρει με την Τζωρτζίνα. Έτσι, μεθόδευσε την εισαγωγή της 9χρονης, στις 8 Απριλίου του 2021 στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Εκεί, τρεις μέρες αργότερα, κάνοντας τα «μαγικά» της στο μονόκλινο δωμάτιο νοσηλείας της Τζωρτζίνας, όπως περιγράφουν γιατροί και νοσοκόμες, το κοριτσάκι έπαθε ανακοπή καρδιάς, χωρίς να είναι ιατρικά «λογικό», όπως αναφέρει το pelop.gr.

Ο αναισθησιολόγος όμως τα κατάφερε και μετά από σχεδόν μία ώρα, για την ακρίβεια 55 ολόκληρα λεπτά της ώρας, η Τζωρτζίνα επανήλθε.

Για εκείνες τις στιγμές σοκάρει αποκαλυπτική μαρτυρία στην «Π» μιας γιατρού της βάρδιας, που αφορά την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρακολουθούσε ατάραχη και ανέκφραστη την προσπάθεια της ανάνηψης:

«Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: «Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί».

Ποια μάνα λέει κάτι τέτοιο; Ποια μάνα δεν ελπίζει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο; Ποια μάνα δεν θα ήταν σοκαρισμένη και αλλόφρων; Κι όμως, η Ρούλα έβλεπε απαθής την προσπάθεια της ανάνηψης, σαν να επρόκειτο για μια τοπική ιατρική δουλειά ενός γιατρού. Η Τζωρτζίνα τελικά είχε σωθεί εκείνο το βράδυ, όπως είναι γνωστό, προς απογοήτευση όμως της Ρούλας, με βάση τη συμπεριφορά της…

Υποψιάζεται ότι ο Μάνος συνεργάζεται με την ΕΛΑΣ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει από φίλο της «σεκιουριτά» να παρακολουθεί τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο, επειδή ήθελε να γνωρίσει τα πάντα για τις κινήσεις του και για την προσωπική σχέση, που διατηρούσε με άλλη γυναίκα στην Αθήνα.

Όπως αποκαλύπτει το pelop.gr, η κατηγορούμενη για το φόνο της κόρης της Τζωρτζίνας υποψιαζόταν ότι ο Μάνος συνεργάζεται με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, δίνοντας πληροφορίες που θεωρούσε ότι την έβλαπταν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε εξωτερικεύσει τις υποψίες της στην μητέρα της και την αδελφή της και σε άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός της, τα οποία εμπιστευόταν και αναζητούσε τρόπους παρακολούθησης του Μάνου για να «τσεκάρει» αν ανεβαίνει τα σκαλιά της ΓΑΔΑ ή συναντιέται με αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Πάντως, μέχρι να συλληφθεί, δεν είχε καταφέρει να επιβεβαιώσει τις υποψίες της…

Κατά την τελευταία επίσκεψή τους στην ΓΑΔΑ, η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας την πίεσαν «να μιλήσει και να πει τα πάντα κατά του Μάνου»! «Σ’ έχει ξεφτιλίσει παιδάκι μου, δεν το καταλαβαίνεις; Σ’ έχει σπάσει στο ξύλο τόσες φορές. Σ’ έφερε εδώ που βρίσκεσαι σήμερα. Πόσο παρακάτω ακόμη θα σε σπρώξει;». Αυτές ήταν οι κουβέντες της μάνας στη Ρούλα, τις οποίες η πρώτη μετέφερε σε άτομα της εμπιστοσύνης της.

Σε μια χθεσινή επαφή της η μητέρα της Ρούλας έδειχνε απογοητευμένη: «Τι να πεις γι’ αυτό το παιδί; Είναι τόση η ‘’ψύχωση’’ που έχει με τον Μάνο και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν μας ακούει…», ήταν μια αποστροφή των λεγομένων της στον συνομιλητή της.

«Κροκοδείλια δάκρυα από τον Μάνο Δασκαλάκη», αύριο η απολογία της Πισπιρίγκου

«Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά», δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου το πρωί της Κυριακής, μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, μία ημέρα πριν απολογηθεί στην ανακρίτρια για την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, μέσω της χορήγησης κεταμίνης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έστρεψε τα βέλη της προς τον Μάνο Δασκαλάκη, σύζυγό της και πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, απαντώντας στις δηλώσεις που έκανε σχετικά με την υπόθεση, κάνοντας λόγο για «κροκοδείλια δάκρυα» του πατέρα των τριών κοριτσιών ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα στηρίξει την κατηγορεία εναντίον της συζύγου του.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Ρούλα Πισπιρίγκου «θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”».

Η στάση του Μάνου Δασκαλάκη έχει αλλάξει από την ημέρα που συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου, με τον ίδιο να δηλώνει -δακρυσμένος- σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Αύριο, Δευτέρα 4 Απριλίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί, στην πρώτη φορά που θα μιλήσει και θα δώσει τη δική της εκδοχή για τα όσα έχουν συμβεί με τη Τζωρτζίνα

Η 33χρονη, μέσω των δικηγόρων της, τονίζει ότι δεν αποδέχεται την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση που της αποδίδεται.

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…