Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ώρα της απολογίας, η υπερασπιστική γραμμή για την κεταμίνη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ώρα της απολογίας, η υπερασπιστική γραμμή για την κεταμίνη

κεταμίνη Κατερινόπουλος Πάτρα Ίριδα Γαλεντέρης Λέων Πισπιρίγκου
Το μεσημέρι της Δευτέρας (4/4) αναμένεται η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, που επιμένει ότι είναι αθώα. Τι θα υποστηρίξει ενώπιον της ανακτρίτριας την ώρα που οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με τους θανάτους των νεκρών παιδιών από την Πάτρα βγάινουν με καταιγιστικό ρυθμό.

Αποφασισμένη δείχνει η Ρούλα Πισπιρίγκου να δώσει «μάχη» ενώπιον των ανακριτικών Αρχών προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είναι εκείνη που -όπως κατηγορείται- δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα.

Μετά από τέσσερις ημέρες κράτησης στη ΓΑΔΑ, η 33χρονη θα οδηγηθεί τη Δευτέρα (4/4) ενώπιον της ανακρίτριας, σε μια προσπάθεια να αντικρούσει τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές σε βάρος της.

Την Κυριακή (3/4) την επισκέφτηκαν στη ΓΑΔΑ οι δύο δικηγόροι της (μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της) και εξερχόμενοι από το κτήριο της Αστυνομίας έδωσαν καθαρά το «στίγμα» της υπερασπιστικής της γραμμής.

Όπως υποστήριξαν τόσο ο Όθωνας Παπαδόπουλος όσο και ο έτερος δικηγόρος της 33χρονης, Κωσταντίνος Ζάρδας, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα δείξει (για την κεταμίνη) «λάθη» που -όπως ισχυρίζεται- έγιναν μέσα στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια ανάνηψης της 9χρονης κόρης της.

Την ίδια ώρα όμως έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου της άτυχης Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ φέρεται να παρακολουθούσε στο διαδίκτυο τις συνομιλίες και τις αναζητήσεις της 33χρονης κατηγορούμενης.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…