Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ρούλα Πισπιρίγκου: Έρχεται εισαγγελική εντολή για εκταφή της Τζωρτζίνας ώστε να πάρουν το tablet

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έρχεται εισαγγελική εντολή για εκταφή της Τζωρτζίνας ώστε να πάρουν το tablet

κεταμίνη Κατερινόπουλος Πάτρα Ίριδα Γαλεντέρης Λέων Πισπιρίγκου

Την εισαγγελική εντολή για εκταφή της Τζωρτζίνας ώστε να πάρουν το tablet που έθαψε μαζί της η Ρούλα Πισπιρίγκου, περιμένει η Αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές αναμένουν την εισαγγελική εντολή ώστε να προχωρήσουν στην εκταφή της Τζωρτζίνας που βρήκε τραγικό θάνατο, ώστε να αποσπάσουν το tablet που έθαψε μαζί η μητέρα της.

Το tablet το οποίο το παιδί είχε συνέχεια, αποκαλύφθηκε ότι θάφτηκε μαζί της έπειτα από επιθυμία της μητέρας της, όπως αποκάλυψη το «Φως στο Τούνελ».

Πλέον οι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, θέλουν σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha να ερευνήσουν το συγκεκριμένο tablet για στοιχεία. Μόλις η εισαγγελική εντολή δοθεί και η εκταφή προχωρήσει το tablet θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να το επεξεργαστούν οι επιστήμονες.

Την Παρασκευή κλιμάκια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, απ’ όπου κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων σταθεροί και φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Κατά την έρευνα σ’ αυτά θα αναζητηθούν τυχόν επικοινωνίες και περιηγήσεις της 33χρονης μητέρας.

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…