Κεντρική Basket League Ρογκαβόπουλος: «Θα παίξουμε και για τους απόντες»

Ρογκαβόπουλος: «Θα παίξουμε και για τους απόντες»

Προμηθέας

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει τον Ιωνικό και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι αυτό, ενώ αναφέρθηκε και στους απόντες της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς η εβδομάδα που πέρασε άφησε δύο ακόμα σημαντικά προβλήματα στην ομάδα μας. Είδαμε τον Ray να αποχωρεί τραυματίας κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Αλεξάνδρειο, στο κρισιμότερο σημείο του ματς, είδαμε τον Hunt να τραυματίζεται σε μια ανύποπτη φάση στη Βενετία, υπάρχει και ο τραυματισμός του αρχηγού μας εδώ και ένα μήνα και τα πολλά προβλήματα που είχαν προκύψει με τον Covid.

Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, ωστόσο αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό δεν γίνεται να μας αφήνει ανεπηρέαστους.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό. Για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους οφείλουμε να δώσουμε ό,τι έχουμε για να κερδίσουμε αυτό το ματς.

Δεν δικαιούμαστε σε καμία περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, ο οποίος παλεύει όλα τα ματς και παρά το μικρό του ρόστερ δείχνει αυταπάρνηση και μάλιστα προχθές κέρδισε τον Κολοσσό Ρόδου, μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, θα παίξουμε και για τους απόντες και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…