Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ποιος Βασάλος; Oι «καυτές» πόζες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Ποιος Βασάλος; Oι «καυτές» πόζες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

valavani e1650117957722 jpg

Tι κι αν πιθανότατα χώρισε με τον Κωσταντίνο Βασάλο; H Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι καλά και τρελαίνει τους διαδικτυακούς θαυμαστές της με τις πόζες της

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση ότι το ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor» το 2017 έχει χωρίσει. Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήρθαν πολύ κοντά μετά την ένωση των δύο ομάδων, καλή ώρα όπως θα δούμε να γίνεται αύριο στο Survivor και μετά το τέλος του αποφάσισαν να ενώσουν τις καρδιές τους και τις ζωές τους.

Μετά από πέντε χρόνια σχέσης, όμως φαίνεται πως αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Πέντε χρόνια δεν είναι και μικρό διάστημα για να μην έχουμε απορίες τι μπορεί να έχει πάει στραβά και όλοι να γράφουν ότι έχουν χωρίσει, σίγουρα όμως ήταν ένα απο τα πιο αγαπητά ζευγάρια.

Η Ευρυδίκη πάντως σήμερα δείχνει άλλος άνθρωπος. Κάτι που «μαρτυρά» μια ανάρτηση που έκανε στο instagram η 37χρονη δημοσιογράφος. Θυμίζοντας μας έντονα την καuτn παρουσία που σάρωνες τα πάντα στο ριάλιτι. Η ίδια πριν απο λίγη ώρα ανάρτησε μια εντυπωσιακή ολόσωμη selfie φωτογραφία της απο το γυμναστήριο όπου στην κυριολεξία κλείνει στόματα και αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό με το εντυπωσιακό της σώμα.

 

Τώρα αν ισχύουν και οι φήμες και πλέον είναι μόνη της, τότε σίγουρα οι προτάσεις που θα δεχτεί θα είναι εκατοντάδες… Άλλωστε ποιος ασχολείται με τον Βασάλο όταν η Ευρυδίκη μοιράζει πόνο με αυτό το κορμί, έτσι δεν είναι;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…