Κεντρική Διεθνή Πιτίνο για Ίρβινγκ: «Δεν με νοιάζει αν είναι αντιεμβολιαστής, είναι τρομερός παίκτης»

Πιτίνο για Ίρβινγκ: «Δεν με νοιάζει αν είναι αντιεμβολιαστής, είναι τρομερός παίκτης»

rick pitino panathinaikos 1 e1581091936632

Οι 39 πόντοι του Καϊρί Ίρβινγκ στο Game 1 των Νετς με τους Σέλτικς στα playoffs του NBA, έφεραν την αποθέωση του από τον Ρίκ Πιτίνο.

Λίγο μετά το φινάλε του Game 1 μεταξύ των Σέλτικς και των Νετς, για τα playoff του NBA ο κόουτς Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Καϊρί Ίρβινγκ που έκανε… πράγματα και θαύματα στο δεύτερο ημίχρονο. O έμπειρος Αμερικανός γκάρντ παρά την οριακή ήττα της ομάδας του, ολοκλήρωσε την εμφάνιση του στους 39 πόντους. Πραγματοποιώντας ακόμη μια εμφάνιση αντάξια της μεγάλης… μπασκετοσύνης του.

Η εμφάνιση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη κερδίζοντας την αποθέωση των ανθρώπων του μπάσκετ. Και όχι μόνο των θεατών. Ένας από τους οποίους ήταν και ο Ρίκ Πιτίνο. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος με σχόλιο του στο Twitter τοποθετήθηκε για την εμφάνιση του Ίρβινγκ άφηνωντας παράλληλα και… σπόντες στους επικριτές του.

Αναλυτικά τι έγραψε στο Tweet του ο Πιτίνο:

«Δεν με νοιάζει αν θεωρεί πως η Γη είναι επίπεδη ή αν είναι αντιεμβολιαστής ή οτιδήποτε άλλο παράξενο. Ο Καϊρί Ίρβινγκ είναι ένας απίστευτα ταλαντούχος παίκτης. Είναι καταπληκτικός παίκτης στο ένας ενατίον ενός»

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…