Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πισπιρίγκου: Εισαγγελική παρέμβαση για τη διαρροή των καταθέσεων για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Πισπιρίγκου: Εισαγγελική παρέμβαση για τη διαρροή των καταθέσεων για το θάνατο της Τζωρτζίνας

κεταμίνη Κατερινόπουλος Πάτρα Ίριδα Γαλεντέρης Λέων Πισπιρίγκου

Εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας με σκοπό να εντοπιστούν όσοι διέρρευσαν τις καταθέσεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έδωσε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έδωσε εντολή για προκαταρκτική έρευνα ώστε να εντοπιστούν τα πρόσωπα που διέρρευσαν τις καταθέσεις που αφορούν τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Μόλις χθες έγιναν ευρύτερα γνωστές οι καταθέσεις τόσο του εντατικολόγου όσο και της παιδιάτρου που ασχολήθηκαν με την περίπτωση την Τζωρτζίνα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Η εισαγγελία διαπίστωσε ότι υπάρχει παραβίαση του δικαστικού απορρήτου από πρόσωπο στο οποίο το δικαστικό απόρρητο ήταν προσιτό λόγω της υπηρεσίας του ή της συμμετοχής του στη διαδικασία και ηθικής αυτουργίας σε αυτό καθώς και παράνομης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας αναμένεται να μπουν πρόσωπα με πρόσβαση στη δικογραφία όσοι μπορεί να ενήργησαν ως ηθικοί αυτουργοί στην παραβίαση του δικαστικού απορρήτου.

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Power Pass: Ξεκίνησαν οι πληρωμές

Πιστώθηκε σήμερα ποσό συνολικού ύψους 31,6 εκατ. ευρώ, σε 866.181 δικαιούχους του Power Pa…