Κεντρική Γυναίκες Παυλοπούλου: «Προπόνηση και ψυχολογία βοήθησαν στον τρόπο παιχνιδιού μου»

Παυλοπούλου: «Προπόνηση και ψυχολογία βοήθησαν στον τρόπο παιχνιδιού μου»

Παυλοπούλου

Η Άρκα Γκντίνια κατέκτησε τη 3η θέση στο πρωτάθλημα Πολωνίας και η Ελληνίδα γκαρντ της πολωνικής ομάδας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Woman to woman» με την Εβίνα Μάλτση και την Μαριάννα Αξιοπούλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Πηνελόπης Παυλοπούλου:

Για την 3η θέση που κατέκτησε η Άρκα Γκντίνια«Θα θέλαμε όλες να φτάσουμε τουλάχιστον στη 2η θέση, να πάρουμε έστω το ασημένιο μετάλλιο, γιατί φέτος η Πολκοβίτσε ήταν αρκετά πιο δυνατή. Εμείς ως τρίτες χαρήκαμε για την «επιτυχία» που πετύχαμε. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε σαν ομάδα».

Για τη φετινή χρονιά που έκανε τόνισε η Παυλοπούλου: «Δε μπορώ να την αποδώσω σε ένα μόνο πράγμα. Αρχικά θα την απέδιδα στη δουλειά που έχω κάνει τόσα χρόνια, από τότε που ήμουν μαθήτρια και φοιτήτρια. Το ένα κομμάτι για ‘μένα είναι η προπόνηση που έχω κάνει. Το άλλο κομμάτι είναι η ψυχολογία, ο τρόπος που έμπαινα στο γήπεδο, που σκεφτόμουν και για εμένα και για την ομάδα μου. Αυτό φέτος έκανε μεγάλη διαφορά στον τρόπο που παίζω».

Για τη ζωή στην Πολωνία και την υποδοχή που είχε απ’ την ομάδα είπε η Παυλοπούλου: «Η Πολωνία δεν περίμενα να ‘ναι τόσο όμορφη, να ‘χει τόσες όμορφες πόλεις. Εγώ προσωπικά δεν πήγα στις τουριστικές πόλεις, όπως Βαρσοβία, Κρακοβία, όπου εκεί υπάρχουν πολλά να δεις. Πήγα στις υπόλοιπες λόγω των αγώνων και κάθε φορά μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα, ήταν πολύ όμορφα τα μέρη και οι άνθρωποι «ζεστοί».

Όταν βρέθηκα στην Πολωνία, οι άνθρωποι της ομάδας με υποδέχτηκαν αμέσως. Η οργάνωση που έχει αυτή η ομάδα μου έκανε θετική εντύπωση. Όταν έφτασα στο αεροδρόμιο μου έδωσαν αμέσως τα κλειδιά σπιτιού και αμαξιού, μου έδειξαν που είναι τι, με πήγαν στο γήπεδο να γνωρίσω τις συμπαίκτριές μου. Την επόμενη μέρα ήταν όλα κανονισμένα και τη μεθεπόμενη ξεκίνησα».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…