Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πάτρα: Τρεις συλλήψεις για υπόθεση ναρκωτικών, στα ίχνη κυκλώματος με «άκρες» στο εξωτερικ

Πάτρα: Τρεις συλλήψεις για υπόθεση ναρκωτικών, στα ίχνη κυκλώματος με «άκρες» στο εξωτερικ

στοιχεία

Υπόθεση παρασκευής ναρκωτικών με πρώτες ύλες που εισάγονταν από χώρες του εξωτερικού, ερευνά η Δίωξη Ναρκωτικών της Πάτρας, μετά την σύλληψη τριών ανδρών σε περιοχή της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις μέχρι τώρα έρευνες, τις ναρκωτικές ουσίες τις παρασκεύαζε ό ένας από τους τρεις συλληφθέντες, με πρώτες ύλες που εισήγαγε από το εξωτερικό.

Μάλιστα, για την παραλαβή των δεμάτων από το εξωτερικό, εκμεταλλευόταν τοξικομανείς της περιοχής των Πατρών, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψή του.

ΠΑΤΡΑ 1

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έφθασαν στην σύλληψη των τριών ανδρών, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για την υπόθεση.

Στην κατοχή του άνδρα που συνελήφθη πρώτος βρέθηκαν 85,8 γραμμάρια ηρωίνης, 4,8 γραμμάρια κοκαΐνης και τρία γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας.

Ακολούθησαν οι συλλήψεις των δύο άλλων ανδρών, ενώ στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια και των τριών συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο κιλά και 451 γραμμάρια ναρκωτικών ουσιών, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μία συσκευή για αμπούλες αερίου, έξι αμπούλες αερίου, το χρηματικό ποσό των 9.500 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…