Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πάσχα 2022: Αυτές τις ώρες θα είναι ανοιχτά τα κρεοπωλεία τη Μεγάλη Παρασκευή

Πάσχα 2022: Αυτές τις ώρες θα είναι ανοιχτά τα κρεοπωλεία τη Μεγάλη Παρασκευή

Πάσχα
Το Πάσχα του 2022 είναι προ των πυλών. Τις ώρες που μπορούν να είναι ανοιχτά τα κρεοπωλεία τη Μεγάλη Παρασκευή (22/4), γνωστοποίησε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τις επιχειρήσεις ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, την Μεγάλη Παρασκευή 22/04/2022, η λειτουργία των κρεοπωλείων επιτρέπεται από τις 07:30 έως τις 19:30.

Πάσχα: Προαιρετική η λειτουργία των κρεοπωλείων

Η λειτουργία των κρεοπωλείων κατά τις παραπάνω ώρες είναι προαιρετική, όπως διευκρινίζεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ωστόσο, η Ένωση Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες», δίνοντας στη δημοσιότητα προ ημερών το προτεινόμενο ωράριο για το Πάσχα 2022, είχε κάνει γνωστό ότι προτείνεται να ανοίξουν τα καταστήματα στις 13:00 και να κλείσουν στις 18:00.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ακόμη και οι καταναλωτές που δεν έχουν κάνει όλα τα ψώνια τους για το γιορτινό τραπέζι, θα μπορούν αύριο να κάνουν τις αγορές της τελευταίας στιγμής όσον αφορά τα κρεατικά.

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…