Κεντρική Basket League Παπαντωνίου: «Ο πρώτος τελικός για τα playoffs»

Παπαντωνίου: «Ο πρώτος τελικός για τα playoffs»

Παπαντωνίου

Η Λάρισα επιστρέφει στο σπίτι της και ετοιμάζεται για τον σημαντικό αγώνα με τον Απόλλωνα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League. Ο Νώντας Παπαντωνίου έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ για τη σημασία της αναμέτρησης αυτής.

Αναλυτικά:

«Μετά από δύο εκτός έδρας δύσκολες δοκιμασίες σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, επιστρέφουμε στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης έπειτα από την νίκη με τον ΠΑΟΚ στις 09/04 και στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις νίκες, ενόψει της τελικής ευθείας της Stoiximan Basket League.

Στο τελευταίο παιχνίδι μας, πριν την διακοπή του Πάσχα, παρουσιαστήκαμε με τρεις βασικές ελλείψεις στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και μοιραία γνωρίσαμε την πιο βαριά μας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Η επιστροφή στην έδρα μας, θα μας βρει σίγουρα πιο ανταγωνιστικούς και με επιστροφές παικτών, κάτι που θα δώσει περισσότερες λύσεις και βάθος στον πάγκο για τον προπονητή μας. Από την πλευρά μου νιώθω έτοιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα όποτε και όπως μου ζητηθεί.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας, η προσέλευση και η συμμετοχή του κόσμου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη νίκη μας επί του ΠΑΟΚ και τον θέλουμε να έρθει και να μας στηρίξει και την Κυριακή κόντρα στον Απόλλωνα. Είναι ένα παιχνίδι από τους τέσσερις «τελικούς» που θα κληθούμε να δώσουμε εάν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο της 8άδας που έχουμε πλέον θέσει με τα υπόλοιπα παιδιά στην ομάδα ως στόχο. Ραντεβού λοιπόν στο Κλειστό της Νεάπολης την Κυριακή το απόγευμα για μια ακόμη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…