Κεντρική Basket League Παπαντωνίου: «Στο ΟΑΚΑ όπως στο ΣΕΦ»

Παπαντωνίου: «Στο ΟΑΚΑ όπως στο ΣΕΦ»

Λάρισα

Η Λάρισα αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League και ο Νώντας Παπαντωνίου δίνει μέσω του ΕΣΑΚΕ το στίγμα για την ψυχολογία της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Μετά από ένα καλό παιχνίδι στο ΣΕΦ γνωρίσαμε την ήττα με 93-84 από τον Ολυμπιακό, κρατώντας τα θετικά της εμφάνισής μας και πλέον οδεύουμε για ένα δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι και πάλι στη πρωτεύουσα, αυτήν την φορά με τον Παναθηναϊκό.

Ο χρόνος μεταξύ των δύο αναμετρήσεων σίγουρα δεν ήταν ο ιδανικός για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό, όμως η δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας όλο αυτό το διάστημα μπορεί να μας κρατήσει σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα ούτως ώστε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε δυσκολία και αν παρουσιαστεί στη πορεία μας.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν θα έχουμε μαζί μας στον Θοδωρή Ζάρα, όμως δείξαμε και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό πως τα υπόλοιπα παιδιά προσπαθήσαμε και θεωρώ πως παίξαμε και για εκείνον. Όλοι μας θέλουμε να αποθεραπευτεί σύντομα και να είναι ετοιμοπόλεμος για το φινάλε της χρονιάς και στα τρία δύσκολα παιχνίδια που θα δώσουμε με Απόλλωνα Πατρών (εντός), Άρης (εκτός) και Ιωνικό Νικαίας (εντός).

Όσον αφορά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, γνωρίζουμε τα δυνατά αλλά και τα τρωτά σημεία του αντιπάλου. Ο Παναθηναϊκός άλλαξε και προπονητή το προηγούμενο διάστημα και αυτό δίνει κίνητρο στους παίκτες του να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή.

Από την πλευρά μας θα κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς σκοπιμότητες, όπως άλλωστε κάναμε και στο ΣΕΦ και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ότι μας αναλογεί».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…