Κεντρική Basket League Παπαδάκης: «Διαχείριση και συγκέντρωση»

Παπαδάκης: «Διαχείριση και συγκέντρωση»

Παπαδάκης

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ στο πλαίσιο της Basket League και ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης δίνει το σύνθημα για το ματς.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ:

«Το περασμένο Σάββατο απέναντι στον Κολοσσό, ενώ δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε αντίδραση, αλλά κάποιες λεπτομέρειες δεν μας άφησαν να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα ήταν πολύ σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχει, όμως χρόνος για να ασχοληθούμε με την αναμέτρηση αυτή γιατί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις «τρέχουν» και σε διάστημα λίγων ημερών, υπάρχει άλλο ματς.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα, απέναντι στην ΑΕΚ. Μια ομάδα σκληρή, που την τελευταία περίοδο παίζει εξαιρετικό μπάσκετ κι αυτό αποδεικνύεται και στα τελευταία αποτελέσματά της, τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας.

Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε να διαχειριστούμε τις απουσίες και θα πρέπει να παρουσιαστούμε με συγκέντρωση στο πλάνο μας. Γι’ αυτό θα χρειαστεί να παίξουμε έξυπνα και να ‘χτυπήσουμε’ στις αδυναμίες της αντίπαλης ομάδας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση, με υγεία και να περάσετε όμορφα αυτές τις Άγιες μέρες!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…