Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Με Γιάνκοβιτς στην Λάρισα

ΠΑΟΚ: Με Γιάνκοβιτς στην Λάρισα

ΠΑΟΚ basket

Την προετοιμασία της συνέχισε η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη για την αυριανή της αναμέτρηση με την Λάρισα (9/4, 20:00).

Στο σημερινό πρόγραμμα πήρε μέρος και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει τις ενοχλήσεις στον δείκτη του αριστερού του χεριού

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα του Σαββάτου στη Λάρισα (9/4, 20:00).

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Ο άμεσος συνεργάτης του κ.Λυκογιάννη, βοηθός προπονητή Στάθης Νεραντζάκης, αναφερόμενος στον αγώνα με τη Λάρισα, τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η Λάρισα έχει καλό μομέντουμ, ένα σημαντικό σερί νικών και το κυριότερο έχει βρει εξαιρετική χημεία. Έχουν πολύ καλή επιθετική λειτουργία και για αυτό το λόγο πρέπει να προσεγγίσουμε αμυντικά το παιχνίδι. Αυτό θα είναι και το κλειδί για την έκβαση του αγώνα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε την παρουσία του Nate Renfro. Είναι θετικά τα πρώτα δείγματα που έχουμε δει στην προπόνηση, έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά που θέλαμε για την συγκεκριμένη θέση αυτή την περίοδο και με την βοήθεια των υπολοίπων πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να προσαρμοστεί και να μας βοηθήσει. Είναι αλήθεια ότι έχουμε μείνει πίσω σε νίκες, αλλά έχουμε βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και θέλουμε, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας, να επανέλθουμε στις νίκες και να ξεκινήσουμε ένα σερί από τον αγώνα στη Λάρισα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco που θα μεταβεί αύριο στη Λάρισα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Demetre Rivers, Anthony Lee, Phil Greene IV, Αντρέας Χριστοδούλου, Jermaine Love, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιώργος Καμπερίδης, Βασίλης Τολιόπουλος, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Nate Renfro”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…