Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Νέιτ Ρένφρο

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Νέιτ Ρένφρο

nate renfro e1648992416499 jpg

Ο ΠΑΟΚ πριν από λίγο [3/4] ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ, Νέιτ Ρένφρο, ο οποίος θα εντείνει την προσπάθεια της ομάδα της ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Nate Renfro, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ομάδα μας μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Ο Renfro ολοκλήρωσε τα ξημερώματα της Κυριακής τις υποχρεώσεις του στη GLeague με τους Austin Toros, τη θυγατρική ομάδα των San Antonio Spurs και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα μας.

Ο Nathaniel Jordan Renfro γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1996 στο Tucson της Αριζόνα. Έχει ύψος 2μ.03, αγωνίζεται ως power forward και με την παρουσία του θα ενισχύσει τη front line της ομάδα μας. Ο Renfro αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του San Fransisco το 2019 και στην τελευταία του χρονιά είχε 7,3 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ mateco θα του δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Αμερικής, καθώς τα δύο πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας συμμετείχε στη GLeague ως μέλος των Austin Toros, της θυγατρικής ομάδας των San Antonio Spurs. Τη σεζόν 2020-21 με 1,9 κοψίματα ανά αγώνα, ήταν από τους κορυφαίους μπλοκέρ της GLeague, ενώ το περασμένο καλοκαίρι φόρεσε και την φανέλα των San Antonio Spurs, συμμετέχοντας με τα «σπιρούνια» στο Summer League».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…