Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Πανελλήνιο Νεανίδων: Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός

Πανελλήνιο Νεανίδων: Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός

Πανελλήνιο

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας Νεανίδων μετά τη νίκη του με 58-31 επί του Άρη στο Επταπύργιο Συκεών της Θεσσαλονίκης.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 14-0 στα πρώτα λεπτά, καθώς ο Αρης σημείωσε τον πρώτο του πόντο λίγο μετά τη συμπλήρωση του όγδοου λεπτού με βολή της Δροσούνη. Η κυριαρχία των «πρασίνων» κάτω από το καλάθι ήταν εμφανής με τα ριμπάουντ σε εκείνο το σημείο να είναι στο 14-4.

Οι «πράσινες» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, ανεβάζοντας τη διαφορά (22-3, 12′). Το πρώτο εντός πεδιάς του Άρη ήρθε στο 17′ με την Καρβουνιάδου. Ο Παναθηναϊκός διατήρησε τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους και έφτασε χωρίς να απειληθεί στην κατάκτηση του τίτλου.

Διαιτητές: Κατωτικίδης-Ταρενίδης Κ.-Ελευθεριάδης
Δεκάλεπτα: 3-14, 12-27, 20-41, 31-58
Άρης (Συρόπουλος-Τσαμπούρη): Καρβουνιάδου 7, Κιρπιζλίδου, Παρακεντέ 3, Ρίμπα, Τσαχτσίρα, Κουμαντσιώτου 3, Καλόγηρου, Βλάχου Κ. 4, Δροσούνη 10, Βλάχου Μ. 2, Βαλαβάνη 2, Εφραιμίδου
Παναθηναϊκός (Τσεμπέρης): Ζιάκα 7(1), Γιαννακοπούλου 3(1), Ιωάννου Β. 4, Μελέτη 2, Ιωάννου Μ., Φελούρη 7, Μπάτσιου, Γρηγοροπούλου 23, Παναγιωτοπούλου, Παλάσκα 7, Φεράκη 2, Φραγκούλη Θ. 3(1)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…