Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Πανελλήνιο Νεανίδων: Πιερικός Αρχέλαος-Παναθλητικός 66-33

Πανελλήνιο Νεανίδων: Πιερικός Αρχέλαος-Παναθλητικός 66-33

Πανελλήνιο Νεανίδων

Την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Νεανίδων που ολοκληρώνεται σήμερα στις Συκιές κατέκτησε ο Παναθλητικός μετά τη νίκη του με 66-33 επί του Πιερικού Αρχέλαου στο μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Οι παίκτριες από την Κατερίνη ήταν κοντά στο σκορ στα πρώτα επτά λεπτά. Στη συνέχεια ο Παναθλητικός άρχισε να ξεφεύγει και έφθασε τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο (23-13), επτά λεπτά πριν την ανάπαυλα με σουτ της Σταματάκη.

Το σερί για την ομάδα των Συκεών στη δεύτερη περίοδο έφθασε το 10-0 μετά από πεντέμισι λεπτά, καθώς ο Πιερικός σημείωσε τότε τον πρώτο του πόντο με βολή της Ζαρκανέλα.

Ο Παναθλητικός που έδειξε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει τη νίκη και το χάλκινο μετάλλιο, έκανε ένα νέο σερί 8-0 στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου με τη διαφορά να πλησιάζει τους 20 πόντους ενώ στα μέσα του τελευταίου ξεπέρασε τους 30. Ετσι έφθασε δίκαια στην επικράτηση και την τρίτη θέση στη διοργάνωση.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου-Ντόγκας-Χατζηχαρίσης
Δεκάλεπτα: 13-18, 20-30, 28-46, 33-66
Πιερικός Αρχέλαος (Τσάτσας-Ξηρομερίτης): Γεωργιάδου, Γελαστοπούλου, Κιολέογλου Ν. 9(1), Αλμπάνη, Δημουλιού 12(1), Παπανικολάου 2, Κιολέογλου Π. 2, Στράτου 3(1), Κοκκάλη, Ζαμάνη 2, Σισμανίδου 2, Ζαρκανέλα 1.
Παναθλητικός (Διαβολεμένου-Γιαννάτση): Σαριδάκη 5, Μπαξεβάνου 6, Τσινασλανίδου 7, Παπαδοπούλου 2, Ντολοπούλου 5(1), Βασιλείου 15, Καμπερίδου 4, Δημοπούλου 2, Σταματάκη 8, Παντώτη, Σύρπα 9, Κοφινά 3(1).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…