Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Πανελλήνιο Νεανίδων: Παναθηναϊκός-Άρης 38-47

Πανελλήνιο Νεανίδων: Παναθηναϊκός-Άρης 38-47

Άρης

Ο Άρης ήταν ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι του πρώτου ομίλου του Πανελληνίου Νεανίδων. Επικράτησε με 47-38 του Παναθηναϊκού και τερμάτισε αήττητος στην πρώτη θέση.
Καμία από τις δύο ομάδες δε μπόρεσε να ξεφύγει με διαφορά μεγαλύτερη των τριών πόντων στα δώδεκα πρώτα λεπτά του αγώνα. Τότε ο Παναθηναϊκός με τρίποντο της Κατερίνας Φραγκούλη έκανε το 18-12.

Συνεχόμενα λάθη διατήρησαν αναλοίωτο το σκορ για το επόμενο πεντάλεπτο. Οι “πράσινες” έκαναν στη συνέχεια ένα 12-2, κάνοντας ένα βήμα μπροστά στο παιχνίδι.

Ο Άρης όμως αντέδρασε και μείωσε (28-24, 24′) με σουτ της Κιρπιζλίδου. Ο Παναθηναϊκός μετά το τάιμ άουτ έγραψε το 32-24, αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της λέξη. Το τρίποντο της Ευφραιμίδου διαμόρφωσε το 34-33 (33′) και λίγο αργότερα η ίδια έγραψε και το 36-38. Η Κουμανσιώτου έγραψε το 38-42 (38’10”) και η Καρβουνιάδου ευστόχησε για το 48-45 «κλειδώνοντας» τη νίκη.

Διαιτητές: Κατωτικίδης-Ελευθεριάδης-Παπαγεωργίου

Δεκάλεπτα: 12-12, 24-14, 34-26, 38-47

Παναθηναϊκός (Τσεμπέρης): Ζιάκα 8, Γιαννακοπούλου, Ιωάννου Β. 8, Μελέτη, Μπάτσιου, Γρηγοροπούλου 2, Παναγιωτοπούλου 4, Παλάσκα 10(2), Φεράκη 3, Φραγκούλη Θ. 3(1).

Άρης (Συρόπουλος-Τσαμπούρη): Καρβουνιάδου 3(1), Κιρπιζλίδου 11, Παρακεντέ 2, Ρίμπα Τσαχτσίρα, Κουμαντσιώτου 9, Καλόγηρου, Βλάχου Κ., Δροσούνη 13, Βλάχου Μ., Βαλαβάνη, Ευφραιμίδου 9(3).

Μπορείτε να δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

Δηλώσεις από το Παναθηναϊκός – Άρης:

Αναστασία Δροσούνη (αθλήτρια, Άρης): «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ηταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στο οποίο παρόλο που ήμασταν πίσω στο ημίχρονο, βγάλαμε ψυχή και όλες μαζί η μία για την άλλη, ξεκινώντας από την άμυνα κρατήσαμε το σκορ και πήραμε τη νίκη».

Βασιλική Ιωάννου (αθλήτρια, Παναθηναϊκός): «Συγχαρητήρια στον Άρη. Τα δώσαμε όλα για τη νίκη, αλλά στα τελευταία λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για το αυριανό παιχνίδι με στόχο να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Σε πανικό ο Λιόλιος σηκώνει σκόνη…

Ο Λιόλιος σφιχταγκάλιασε τον Βασιλακόπουλο! Έχει λόγο… Είναι σε πανικό, αν όχι σε απόγνωση…