Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Πανελλήνιο Νεανίδων: Άρις Καλαμάτας-ΣΚ Ιωάννινα 36-37

Πανελλήνιο Νεανίδων: Άρις Καλαμάτας-ΣΚ Ιωάννινα 36-37

Άρις

Μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ο ΣΚ Ιωάννινα νίκησε 37-36 τον Άρι Καλαμάτας και κατέκτησε την έβδομη θέση στο 36ο Πανελλήνιο Νεανίδων, που ολοκληρώνεται σήμερα στο Επταπύργιο της Θεσσαλονίκης.
Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και εναλλασσόταν στην πρωτοπορία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο 35′ τα Ιωάννινα έφτασαν στο +6 (37-31), ο Άρις μείωσε στον πόντο με σερί 5-0, αλλά δε μπόρεσε να πετύχει κάτι καλύτερο.

Διαιτητές: Θεοδώρου-Αναστασιάδης Β.-Αγραφιώτης Β.

Δεκάλεπτα: 8-5, 13-12, 24-27, 36-37

Άρις Καλαμάτας (Μπακογιάννης-Παπαδόπουλος): Ευτυχιάκου 11, Χρονοπούλου 9(1), Κυριακοπούλου, Ποντίκη 6, Μπρούμα, Παπαδοπούλου 10.

ΣΚ Ιωάννινα (Αυγερινός): Γκλίναβου 6, Γκαρόζη Λ. 2, Μπαρτζώκα 17(1), Παππά 7, Τσίπη, Τζίμα 2, Δήμου 3
Μπορείτε να δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

 

Δηλώσεις για το Άρις Καλαμάτας-ΣΚ Ιωάννινα

Εύα Τζίμα (αθλήτρια, ΣΚ Ιωάννινα): «Η έβδομη θέση που κατακτήσαμε κρύβει μέσα της εμπειρίες ζωής και επιτεύγματα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δύο κόουτς και όλο το σύλλογο που μας υποστήριξε στο διάβα των αγώνων. Επόμενο ραντεβού: 2023!».

Ελευθερία Τσίπη (αθλήτρια, ΣΚ Ιωάννινα): «Είμαστε χαρούμενες για την έβδομη θέση που κατακτήσαμε. Φεύγουμε από αυτή τη πολυήμερη γιορτή εφοδιασμένες με εμπειρίες ζωής».

Ελένη Μπρούμα (αθλήτρια, Άρις Καλαμάτας): «Είμαστε πολύ χαρούμενες που συμμετείχαμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Κάναμε μια δυνατή προσπάθεια παρά τις ελλείψεις. Χάσαμε την έβδομη θέση στα τελευταία δευτερόλεπτα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Μπορείτε να δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…