Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Πανελλήνιο Εφήβων: Παναθηναϊκός – Σέρρες 89-44

Πανελλήνιο Εφήβων: Παναθηναϊκός – Σέρρες 89-44

Παναθηναϊκός

Τη δεύτερη νίκη του στην Τελική Φάση του 49ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων που διεξάγεται στο Ηράκλειο, σημείωσε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Δημήτρη Ποδαρά κέρδισε πολύ εύκολα τις Σέρρες με 89-44 σε αναμέτρηση της 3ηςαγωνιστικής του B ΄ομίλου που διεξήχθη στο κλειστό του Λίντο.

Μετά το 24-8 του «τριφυλλιού» στο ένατο λεπτό του αγώνα, οι Σέρρες έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν με σερί 11-0, να πλησιάσουν στους 5 πόντους (24-19) στο 12ο λεπτό. Στη συνέχεια όμως οι παίκτες του Γιάννη Κακιούζη δεν βρήκαν απαντήσεις στην ασφυκτική πίεση των αντιπάλων τους, με συνέπεια η διαφορά να πάρει διαστάσεις για τον Παναθηναϊκό που έκλεισε το ημίχρονο με προβάδισμα 22 πόντων (49-27).

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο, με την κόπωση να επηρεάζει τους παίκτες των Σερρών. Ετσι, η διαφορά έφθασε μέχρι και τους 47 πόντους (87-40) στο 37’, πριν διαμορφωθεί το τελικό 89-44.

Δεκάλεπτα: 24-13, 49-27, 74-39, 89-44

Διαιτητές: Ζιώγας, Γεράνιος, Τεφτίκης

Παναθηναϊκός (Ποδαράς): Δήμου 14(2), Αβδάλας Γ.18 (1), Δημητρός 5(1), Ευαγγελίου 2, Κουτσονικόλας, 6 Ξωξάκος, Δεϊμέζης 11, Αβδάλας Ν.4, Κατσαφούρος 5 (1), Βασιλειάδης 6, Μπάλα-Καγιού 6, Ντολγκάν 12(2).

Σέρρες (Κακιούζης):Σκαπής, Γρηγοριάδης 2 ,Γιαλαμάς, Θεοφανίδης, Κακλίδης 4 , Θεοδοσιάδης 12, Φαρδέλας 8(1), Καπετάκης 14(2) , Πεχλιβανίδης, Λάτσιος 2 , Χατζόπουλος 2.

Για να διαβάσετε τα στατιστικά του αγώνα πατήστε εδώ

Για να δείτε τον αγώνα πατήστε εδώ

Για να δείτε φωτογραφίες των αγώνων πατήστε εδώ

Δηλώσεις για το Παναθηναϊκός – Σέρρες:

Γιάννος Αβδάλας (παίκτης – Παναθηναϊκός): «Ηταν μια σημαντική νίκη για μας καθώς μας εξασφαλίζει την πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης. Τώρα έχουμε μια μέρα για να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε για τον στόχο που έχουμε θέσει. Είμαι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις μας ως τώρα. Ακόμα και το ματς που χάσαμε με τη ΔΕΚΑ, παλέψαμε ως το φινάλε. Ελπίζουμε σε ότι καλύτερο».

Χρήστος Χατζόπουλος (παίκτης – Σέρρες): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για μας απέναντι σε έναν ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο. Δυστυχώς δεν κάναμε την εμφάνιση που θέλαμε, ίσως έπαιξε ρόλο και η κούραση από τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια». Περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλό μας για τις θέσεις 5-8 και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…