Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Σενάρια για Βόιντμαν…

Παναθηναϊκός: Σενάρια για Βόιντμαν…

Παναθηναϊκός

Έντονη κινητικότητα εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Παναθηναϊκός ψάχνει τρόπο να εμφανιστεί ανταγωνιστικός στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ονόματα πάνε κι έρχονται και η φημολογία δίνει και παίρνει, ωστόσο οι «πράσινοι» ακόμα δεν έχουν βρει εκείνον τον παίκτη που θα έρθουν σε συμφωνία μαζί τους.

Πάντα υπάρχουν και τα οικονομικά δεδομένα στο τραπέζι. Μεταξύ αυτών και οι περιπτώσεις του Λορέντζο Μπράουν και του Γιοχάνες Βόιντμαν. Όσον αφορά τον δεύτερο, το όνομά του παίζεται «δυνατά» τις τελευταίες ώρες αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό αν η ΤΣΣΚΑ τον αφήσει. Ακόμα σε αυτό πρέπει να συμπεριλάβουμε και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει buy out προκειμένου να τον αποκτήσει.

Ο Βόιντμαν κατέγραψε 20 συμμετοχές στη Euroleague την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Σε αυτές σημείωσε 8.5 πόντους, 4 ριμπάουντ και  2.1  ασίστ κατά μέσον όρο.

Από τότε που ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τις αλλαγές, υπάρχουν επαφές για να γίνει μεταγραφή. Η θέση στην οποία εστιάζουν οι «πράσινοι» ιθύνοντες είναι εκείνη του γκαρντ. Τόσο τεχνικό επιτελείο όσο και οι άλλοι επιτελείς πιστεύουν ότι η θέση που πρέπει να επικεντρώσουν τις προσπάθειες είναι καταρχάς εκεί. Όσο για τους φόργουορντ οι θέσεις είναι γεμάτες, ωστόσο αν υπάρξει μια πολύ καλή περίπτωση και εφικτή οικονομικά ίσως προχωρήσει.

Όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός θα γεμίσει το ρόστερ του προκειμένου να κατακτήσει το πρωτάθλημα

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…